Σε «πόλεμο» κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη: «Δεν θέλουμε να τρώμε έντομα»! vid

Κατά της Ατζέντας 2030! Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Ξεσηκώνονται οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη, καθώς όπως λένε, οι περιβαλλοντικές πολιτικές είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην Γερμανία, υπάρχουν  ατελείωτες σειρές από τρακτέρ που έχουν κατακλύσει τους δρόμους, προκαλώντας χάος στις πόλεις!

Με αρχή την Ολλανδία, οι αγρότες στη δυτική Ευρώπη μάχονται με αυξανόμενη σφοδρότητα κατά των πράσινων πολιτικών της Ατζέντας 2030, οι οποίες καταστρέφουν την παραδοσιακή κτηνοτροφία και γεωργία, κάτι που μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πρωτοείπε στην Ελλάδα!

Στην Ολλανδία, η αντίδραση ήταν πιο έντονη, καθώς, όπως διαβάζατε στο ΕΛ, μια δικαστική απόφαση σχετικά με τις εκπομπές αζώτου το 2019 προκάλεσε οργισμένες αντιδράσει ενάντια στις προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει φάρμες και να μειώσει τον αριθμό των ζώων!!!!!!!!!!

Στο Βέλγιο, κομβόι τρακτέρ έφραξαν την ευρωπαϊκή συνοικία των Βρυξελλών τον περασμένο Μάρτιο.

Στην Ιρλανδία, γαλακτοπαραγωγοί οργίστηκαν με τους περιορισμούς στο άζωτο, πηγαίνοντας με τις αγελάδες τους στα γραφεία τριών υπουργών της κυβέρνησης τον Δεκέμβριο του 2023!

Σε Ισπανία και Γαλλία, οι αγρότες κατέβηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2023, αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια για τον περιορισμό της ποσότητας νερού που θα μπορούσαν να πάρουν από τον ποταμό Τάγο! Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι αγρότες κατέκλυσαν με τα τρακτέρ τους το Παρίσι, με αφορμή την απαγόρευση των φυτοφαρμάκων.

Για τον αγροτικό κόσμο, το βάρος της πληρωμής περισσότερων χρημάτων με πρόσχημα την ρύπανση που φέρονται να προκαλούν στο περιβάλλον ήταν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ήταν ήδη γονατισμένοι από την τεχνητή ενεργειακή κρίση και την λεγόμενη πανδημία

Μένει να φανεί προς τα πού θα πάει το πράγμα!

Σιγά-σιγά ζεσταίνουν μηχανές και οι αγρότες της Ελλάδας, αν και ακόμα οι εγχώριες αντιδράσεις δεν έχουν καμία σχέση με τον χαμό που επικρατεί στην Δυτική Ευρώπη, παρότι και εδώ αγρότες και κτηνοτρόφοι απειλούνται σε μέγιστο βαθμό!!!

Η αντινεοταξίτικη ρητορική έχει εξαπλωθεί από τις αγροτικές φάρμες στη βόρεια Ευρώπη σε εκπομπές καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο. Την περασμένη Δευτέρα, η Ολλανδή πολιτικός επιστήμων, Eva Vlaardingerbroek ενώθηκε με αγρότες σε ένα τρακτέρ στην Γερμανία για να καταφερθεί εναντίον «των παγκόσμιων ελίτ που διεξάγουν πόλεμο εναντίον των αγροτών που εξασφαλίζουν την τροφή στο τραπέζι μας».

Όπως αναφέρουν εναλλακτικοί δημοσιογράφοι, μέρη όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προσπαθούν να κάνουν τους Ευρωπαίους να τρώνε άλευρα από έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου, καταστρέφοντας τις φάρμες για να ανοίξουν εργοστάσια πολυεθνικών!

«Δεν θέλουμε να τρώμε έντομα», φωνάζουν στα μπλόκα που έχουν στήσει!

Ο Elon Musk, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Χ αναφέρει: «Υποστηρίξτε τους αγρότες!»!

Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι…

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί