Οι Νοτιοκορεάτες ενδεχομένως σύντομα να μπορούν να φέρουν μια συσκευή μέσα στο σώμα τους με τη μορφή ενός προσαρμοσμένου τατουάζ που θα τους ειδοποιεί αυτόματα για πιθανά προβλήματα υγείας!!!!
Ένα τέτοιο τατουάζ-εμβόλιο, σαν εκείνο που θέλει ο Bill Gates και στο οποίο επιδιώκεται να ενσωματωθούν ιατρικές, οικονομικές αλλά και ταυτοποιητικές πληροφορίες του πολίτη!!!
Συγκεκριμένα, ερευνητές στο Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) στην πόλη Νταετζέον, νοτιοδυτικά της Σεούλ, ανέπτυξαν ένα ηλεκτρονικό μελάνι για τατουάζ από υγρό μέταλλο και νανοσωλήνες άνθρακα που λειτουργεί ως βιοηλεκτρόδιο.
Εάν συνδεθεί σε μια συσκευή ηλεκτροκαρδιογραφήματος ή άλλον βιοαισθητήρα, μπορεί να στείλει μια ένδειξη του καρδιακού ρυθμού ενός ασθενούς και άλλων ζωτικών ενδείξεων, όπως η γλυκόζη και το γαλακτικό οξύ σε μια οθόνη.
Στην αρχή άλλωστε όλα γίνονται για την Υγεία, έτσι ώστε να τα αποδεχθούν οι άνθρωποι.
«Στο μέλλον, αυτό που ελπίζουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε ένα ασύρματο τσιπ ενσωματωμένο σε αυτό το μελάνι, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε ή να στέλνουμε σήμα μεταξύ του σώματός μας και μιας εξωτερικής συσκευής», δήλωσε ο επικεφαλής του έργου Στιβ Παρκ, καθηγητής επιστήμης και μηχανικής υλικών. Και αφού στέλνουν ιατρικά δεδομένα, θα μπορούν, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, να στέλνουν ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

Το μελάνι είναι μη επεμβατικό και είναι κατασκευασμένο από σωματίδια με βάση το γάλλιο, ένα μαλακό, ασημί μέταλλο που χρησιμοποιείται επίσης σε ημιαγωγούς ή σε θερμόμετρα. Οι νανοσωλήνες άνθρακα που περιέχουν και πλατίνα βοηθούν στη μεταφορά του ηλεκτρισμού ενώ παρέχουν ανθεκτικότητα.
«Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, ακόμη και με το τρίψιμο, το τατουάζ δεν ξεκολλάει, κάτι που δεν θα ήταν δυνατό εάν χρησιμοποιούσαμε μόνο υγρό μέταλλο», διευκρίνισε ο Παρκ.
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









