Της… Αποκάλυψης!!! ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Ηλεκτρονικό ΤΑΤΟΥΑΖ θα αντικαταστήσει το ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ο Bill Gates βγαίνει μπροστά...

Γίνεται όλο και πιο προφανές! Οι Δυτικοί με τον κορωνοϊό, τις προειδοποιήσεις για νέες τοξικές πανδημίες και τώρα με την «ρωσική απειλή» φέρνουν μια νέα πραγματικότητα στην Δύση και μένει να φανεί, αν θα την αποδεχτεί η Ρωσία, η οποία δείχνει, εκτός και αν τα πράγματα οδηγηθούν στα άκρα, να λαμβάνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εδάφη στην Ανατολική Ουκρανία.

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο διεθνιστής Bill Gates μίλησε για ηλεκτρονικό τατουάζ, το οποίο θα αντικαταστήσει τα smartphones και γιατί όχι να χρησιμοποιείται ως μέσο ταυτοποίησης και συναλλαγών, «σφραγίζοντας» τους ανθρώπους.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αναφέρεται στα ηλεκτρονικά τατουάζ που ανέπτυξε η εταιρεία Chaotic Moon , μια τεχνική βασισμένη στην βιοτεχνολογία που στοχεύει να αναλύει και να συλλέγει πληροφορίες από το ανθρώπινο σώμα μέσω αυτής.

Μεταξύ των δεδομένων που θα αποθηκεύσει αυτό το τατουάζ, γίνεται αρχικά λόγος για ιατρικές και αθλητικές πληροφορίες, με τις οποίες θα είναι δυνατή η πρόληψη και ο έλεγχος ασθενειών, καθώς και η βελτίωση της σωματικής και αθλητικής απόδοσης μέσω ζωτικών σημείων.

Αν και αυτό το ηλεκτρονικό τατουάζ βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης, είναι γνωστό ότι θα εφαρμοστεί προσωρινά στο δέρμα, με μικρούς αισθητήρες και ιχνηλάτες που στέλνουν και λαμβάνουν πληροφορίες μέσω ειδικής μελάνης που μεταφέρει ηλεκτρισμό.

Ωστόσο, η αρχική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τατουάζ δεν είναι αρκετή για τον Bill Gates, ο οποίος θέλει αυτή η φουτουριστική συσκευή να γίνει ο αντικαταστάτης των σημερινών smartphones.

Η ιδέα του Gates, που έχει ήδη παρυσιαστεί σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τατουάζ που αναπτύχθηκε από την Chaotic Moon για να καλέσουν, να στείλουν μηνύματα ή να αναζητήσουν μια διεύθυνση.

Ο Gates και η ομάδα του αναζητούν έναν τρόπο να το φέρουν γρήγορα στις παγκόσμιες μάζες.

Δείτε το βίντεο του el.gr:

φωτο pixabay, screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί