Ροκφέλερ και Μέση Ανατολή: Το χρήμα που δόθηκε για να ξεκινήσει το «πανηγύρι»

Ποιοί χρηματοδοτήθηκαν από τους διεθνιστές;;; Διαβάστε...

Το Ταμείο Rockefeller Brothers Fund (RBF) διοχέτευσε εκατομμύρια δολάρια στην Χαμάς και σε άλλες ισλαμιστικές ομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούνται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ!

Το RBF ιδρύθηκε από τους πέντε αδερφούς Ροκφέλερ τρίτης γενιάς: τον John, τον Nelson, τον Laurance, τον Winthrop και τον David, όλοι τους πλέον έχουν πεθάνει .

Ο οργανισμός παρουσιάζει τον εαυτό του ως ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιδιώκει να «συμβάλει σε έναν πιο δίκαιο, βιώσιμο και ειρηνικό κόσμο». Ωστόσο, δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι φέρεται να έχει συνεισφέρει περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην Χαμάς και σε άλλες τρομοκρατικές ομάδες  από το 2018. Άλλωστε οι διεθνιστές συνηθίζουν να χρηματοδοτούν όλες τις πλευρές, προκειμένου να αυξάνουν την αντιπαράθεση και έπειτα οι όποιοι λαοί να δέχονται την όποια παρέμβαση για να διορθωθούν τα πράγματα! Προφανώς και δεν είναι με το Ισραήλ ούτε και με τους Άραβες! Είναι με ό,τι προωθεί το κεντρικό σχέδιο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων!!!!

Ο Andrew Kerr της Washington Free Beacon έγραψε σχετικά με αυτό το θέμα, αναφέροντας αρκετές ομάδες που επωφελήθηκαν από τα χρήματα του RBF. Μια τέτοια ομάδα είναι η Defense for Children International-Palestine (DCI Palestine), μια επέκταση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP).

Η ομάδα, η οποία απασχολεί ανώτερα μέλη του PFLP, έχει λάβει 165.000 δολάρια από το RBF από το 2018!

Ένας άλλος αποδέκτης των χρημάτων του RBF είναι η Εκπαίδευση για την Δίκαιη Ειρήνη στη Μέση Ανατολή, μια εθνική οργάνωση που εργάζεται για την ελευθερία, την δικαιοσύνη και την ισότητα, όπως την ερμηνεύουν στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων!

Η ομάδα, η οποία έχει λάβει χρηματοδότηση 580.000 δολαρίων από το 2018, κατηγορήθηκε αργότερα ότι χρησιμοποίησε το φιλανθρωπικό της καθεστώς για να χρηματοδοτήσει τη Χαμάς και άλλες παλαιστινιακές τρομοκρατικές οργανώσεις. Προφανής σκοπός η αποδυνάμωση του Ισραήλ, αλλά όχι υπέρ των Αράβων (σ.σ. στόχος είναι και η αποδυνάμωση των ισχυρών ισλαμιστικών ομάδων), αλλά υπέρ μια βιώσιμης διεθνούς λύσης στο Παλαιστινιακό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω!

Το Jewish Voice for Peace έχει επίσης λάβει 490.000 δολάρια από το RBF από το 2019. Οι διαδηλωτές που συνδέονται με την ομάδα φέρεται να μπήκαν σε ένα κτίριο γραφείων του Κογκρέσου για να μιλήσουν εναντίον του Ισραήλ στις 18 Οκτωβρίου.

Το Rockefeller Brothers Fund δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό των προαναφερθέντων!!!

Ισραήλ/Χαμάς και Τρίτος Ναός

Πλέον έχει ξεκινήσει εισβολή στην Γάζα, από την οποία ενδεχομένως ξεπηδήσει μια «νέα τάξη πραγμάτων» στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο!!! Άραγε έχει σχέση η εισβολή με τις προετοιμασίες για τον λεγόμενο Τρίτο Ναό;;;

Ο όρος Τρίτος Ναός χρησιμοποιείται σε σχέση με την θεωρητική ανοικοδόμηση ενός Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος θα διαδεχθεί και τον αρχικό Ναό του Σολομώντα (ο οποίος χτίστηκε υπό τον Σολομώντα και καταστράφηκε το 587 π.Χ. από τους Νεοβαβυλώνιους) και τον Δεύτερο Ναό (που χτίστηκε υπό την την Αχαιμενιδική Περσική Αυτοκρατορία και καταστράφηκε το 70 μ.Χ. από τους Ρωμαίους).

Η Ιερουσαλήμ, όπου επιδιώκεται να κτιστεί ο Τρίτος Ναός, ή αλλιώς η «πόλη-λάφυρο» όπως την έχουν χαρακτηρίσει ιστορικοί, ανέκαθεν αποτελούσε το μεγαλύτερο αγκάθι στην πολυετή αραβο-ισραηλινική διένεξη. Το καθεστώς της πόλης εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες χωρίς ορατή προοπτική επίλυσης.

Το ενδεχόμενο να κτιστεί ο Τρίτος Ναός στο όρος του Ναού φαντάζει ανήκουστο για τους απανταχού μουσουλμάνους! Ο λόγος; Εκεί ακριβώς εφάπτεται και εκτείνεται ο τρίτος ιερότερος μουσουλμανικός τόπος μετά την Μέκκα και την Μεδίνα. Πρόκειται για το λεγόμενο Χαράμ αλ Σαρίφ που στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ».

Οι Παλαιστίνιοι που διεκδικούν ένα παλαιστινιακό κράτος χωρίς εποικισμούς ονειρεύονται την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά τους. Αντίθετα, οι Εβραίοι αντιτίθενται στο σχέδιο διχοτόμησης της «αιώνιας και αδιαίρετης» πόλης, που μεταξύ άλλων αποδίδει τεράστια οφέλη στην οικονομία.

Πλέον η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ φέρνει όλο και πιο κοντά την διεθνή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα, η οποία θα σημάνει την απαρχή κοσμογονικών εξελίξεων στον πλανήτη, καθώς αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», ίσως καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

Όπως έγραφε το france24 το καλοκαίρι: «Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για νέο εβραϊκό ναό στην τοποθεσία Al-Aqsa (στο Όρος του Ναού»! Πλησιάζει η ώρα;;; Οι Ροκφέλερ πάντως, μαζί με άλλους υποτακτικούς του διεθνισμού, χρηματοδότησαν, κατά τα δημοσιεύματα, το όλον εγχείρημα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί