«Ξένοι επιστήμονες θα βρουν έναν «ιό γονιμότητας» για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό στο 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους».
Αυτό δήλωσε ο Γκριγκόρι Κουράνοφ, Αναπληρωτής απεσταλμένος του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής, μιλώντας σε μαθητές στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ (ΕΔΩ το χθεσινό άρθρο του ΕΛ).
Το βίντεο της ομιλίας του δημοσιεύει το ρωσικό RBC και αμέτρητα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ευρωπαϊκά.
Ο Κουράνοφ μίλησε στους συμμετέχοντες του ιστότοπου “Young Governor’s School”.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πληθυσμός της Γης μειώνεται με την βοήθεια της «πείνας, των τεχνητών πολέμων, των τεχνητών επιδημιών, της εισαγωγής βασικών αξιών ότι η παραδοσιακή οικογένεια πρέπει να πάψει να υπάρχει». “
«Κάποιοι ξένοι επιστήμονες, οι Αγγλοσάξονες, θεώρησαν ότι για να ζήσουν κανονικά και ήρεμα στην Γη, δεν χρειάζονται περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι (Αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις που γίνονται στο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και δημοσίευσε φυσικά το EL.GR) Θα βρουν έναν τεχνητό ιό που θα προκαλέσει στειρότητα, επειδή το καθήκον τους είναι η μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο», είπε ο Κουράνοφ! Η αλήθεια είναι πως θέλουν να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό στο ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!
«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, 50 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ρωσία, δηλαδή κάθε τρίτος κάτοικος της χώρας να πάει στον άλλο κόσμο. 50 εκατομμύρια θα είναι αρκετά για εξόρυξη και εργασία σε επικίνδυνες βιομηχανίες», κατέληξε.
Ο Grigory Kuranov το 2012 ήταν επικεφαλής της διοίκησης του κυβερνήτη της περιοχής Perm. Το 2013 έλαβε την εντολή του βουλευτή της Κρατικής Δούμας και από το 2017 εργάζεται ως αναπληρωτής προεδρικός απεσταλμένος στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ειρ. Αγαπηδάκη: Νέο πρόγραμμα για την πρόληψη της υπέρτασης, στο πλαίσιο του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- ΕΤΑΔ: Online οι αιτήσεις εκμίσθωσης παλαιών αιγιαλών ή αιγιαλών από όμορες επιχειρήσεις, έως τις 30/4 μέσω του site της εταιρείας
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ λόγω Ιράν – Τι τόνισε στην επιστολή του
- Το μήνυμα προειδοποίησης από τον Λευκό Οίκο για την Ευρώπη (video)
- Μ. Θεμιστοκλέους: Από τα 350.000 δωρεάν ραντεβού πολιτών μηνιαίως έχουμε ξεπεράσει πλέον τα 550.000
- Μ. Χαρακόπουλος: Ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από τη Νέα Δημοκρατία
- Yφυπουργός Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
- Συνάντηση εμπειρογνωμόνων από όλη την Ευρώπη για τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην οικογενειακή ζωή
- Οι προτάσεις της ΚΕΕΕ για τον νέο επιμελητηριακό νόμο – Αξιολόγηση, κατάρτιση και στήριξη εργαζομένων
- Τότε είπε ο Τραμπ πως θα πάει στην Κίνα









