«ΠΥΡΗΝΙΚΑ» κορυφαίου επιστήμονα για τα εμβόλια: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΞΙΝΗΣ», Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ

Ατέρμονες οι φωνές επιστημόνων που προειδοποιούν… Θα απαντήσουν οι τηλέ-ειδικοί αν όλα αυτά, που παρατίθενται δημοσιογραφικά, ισχύουν;;;

Ο James Neuenschwander, MD (γνωστός και ως Dr. Neu) ασκεί την ολοκληρωμένη ιατρική από το 1988. Είναι ιδιοκτήτης του Bio Energy Medical Center, μιας πολυεπιστημονικής, ολοκληρωμένης ιατρικής πρακτικής με τη φιλοσοφία της θεραπείας της ασθένειας στην πηγή της χρησιμοποιώντας όποια εργαλεία υπάρχουν.

Ο Δρ. Neu είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην Επείγουσα Ιατρική, την Ολοκληρωτική και Ολιστική Ιατρική, καθώς και την Αντιγήρανση και την Αναγεννητική Ιατρική. Επιπλέον, είναι Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αντιγηραντικής Ιατρικής (A4M) καθώς και κάτοχος πιστοποίησης στη θεραπεία χηλίωσης. Είναι μέλος των A4M, ACAM και ILADS. Έχει γίνει DAN! Ιατρός από το 2007, μέλος της MAPS από την ίδρυσή της και συνεργάτης της MAPS από το 2014.

Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει για:

«Αλλά θυμηθείτε. Όλα αυτά τα συστατικά καταστρέφουν το κύτταρο. Και μετά κοιτάξτε απλώς την πρωτεΐνη-ακίδα.

Αν αυτό το πράγμα λειτουργεί με τον τρόπο που υποτίθεται, (αυτό) είναι οι οδηγίες προς το σώμα σας ώστε να παράγει πρωτεΐνες-ακίδες. Τι συμβαίνει όταν κάνετε ένεση πρωτεΐνης-ακίδας σε ζώα;

Παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, αναπτύσσουν μυοκαρδίτιδα…. Αυτή είναι μια τοξίνη!!!!!

Ξέρετε, αν σας χορηγήσω μια ένεση ενός εμβολίου διφθερίτιδας-τετάνου-κοκκύτη, γνωρίζω πόσο αλουμίνιο λαμβάνετε. Όλοι λαμβάνουν την ίδια δόση. Αν σας χορηγήσω αυτό το εμβόλιο, δεν έχω ιδέα ποιο είναι το επίπεδο της τοξίνης».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί