Σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του στο wPolityce. pl, ο Witold Waszczykowski , πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και πρώην ευρωβουλευτής του Κόμματος Νόμου και Δικαιοσύνης (PiS), θεωρεί πως παράλληλα με τα μέτωπα που έχουν ανοίξει σε όλον τον πλανήτη, θα υπάρξει ξεσηκωμός στους δρόμους της Ευρώπης!
Ο Waszczykowski πιστεύει ότι η δεύτερη θητεία της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, θα χαρακτηριστεί από αντιπαραθέσεις στους δρόμους λόγω των φιλόδοξων και, κατά την άποψή του, μη ρεαλιστικών υποσχέσεών της.
Ο Waszczykowski προβλέπει ότι η ατζέντα της von der Leyen θα οδηγήσει σε διαμαρτυρίες αγροτών και εργαζομένων στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων.
«Οι πολίτες θα πληρώνουν όλο και περισσότερα , προειδοποίησε, λέγοντας πως οι διαμαρτυρίες θα μπορούσαν να εξαπλωθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Αυτές οι γραφειοκρατικές ιδιοτροπίες δεν θα γίνουν αποδεκτές από τους απλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.
Επισημαίνει επίσης την διαφθορά που λέει ότι ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της θητείας του φον ντερ Λάιεν ως προέδρου.
«Η προηγούμενη θητεία της Von der Leyen ήταν γεμάτη με σκάνδαλα και γκάφες», δήλωσε ο Waszczykowski.
Και άλλοι αξιωματούχοι πλην του Waszczykowski βλέπουν πως τα πράγματα θα οδηγηθούν σε επικίνδυνες ατραπούς μετά το καλοκαίρι! Στον πλανήτη τρέχουν πολλά και διάφορα σενάρια, με μια πιθανή εξέγερση των πολιτών κατά των πολιτικών, να προστίθεται στο όλον σκηνικό! Μια εξέγερση που δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί από την άρχουσα διεθνιστική τάξη της Δύσης, προκειμένου να προσφερθεί ενδεχομένως ακόμα και διαφορετικός τρόπος διακυβέρνησης στις απογοητευμένες μάζες!
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ριφιφί – μαμούθ σε τράπεζα στη Γερμανία: Άδειασαν 3.200 θυρίδες και άρπαξαν 30 εκατ. ευρώ
- ΟΣΥ: Σε λεωφορεία της Αθήνας και του Πειραιά, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα μέχρι τα Φώτα (vid,photo)
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εορταστικών εκδηλώσεων σε Πλατεία Συντάγματος και Πεδίον του Άρεως
- Πώς η απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο
- Ο Ροναλντίνιο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: «Μαγεύει» με τη μπάλα, vid
- Ουκρανοί και «Συμμαχία των Προθύμων» θα συναντηθούν στις αρχές Ιανουαρίου
- Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων σύμφωνα με την ΑΑΔΕ
- Κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ για την αύξηση των ασφαλίστρων στις συμβάσεις υγείας – Τι αναφέρει
- Έκτακτα μέτρα στην Αθήνα για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες
- Αγρότες έριξαν σανό και κοπριά σε γραφεία βουλευτών, vid









