«Προπαγάνδα με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ»! Η νέα τακτική των διεθνιστών του WEF – vid

Αφού η επιστήμη τους ανήκει, όπως είπαν, θέλουν να μεταδώσουν με απλά λόγια την προπαγάνδα της…

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ, μιλώντας στην εκδήλωση Καταπολέμησης της Παραπληροφόρησης (σ.σ. δηλαδή της κριτική απέναντι στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η Μελίσα Φλέμινγκ, υφυπουργός Παγκόσμιας Επικοινωνίας στα Ηνωμένα Έθνη, είπε ότι «συνεργάστηκαν με την Google», προκειμένου να μην εμφανίζονται πάνω πάνω στις αναζητήσεις οι αντίθετες απόψεις για την δήθεν κλιματική αλλαγή, οι οποίες προφανώς και έπαιρναν περισσότερα κλικ, αλλά ότι θέλει η… «επιστήμη», η οποία, όπως είπε, τους ανήκει.

Σε ένα νέο βίντεο από την εκδήλωση, η Φέμινγκ εξηγεί πως λογοκρίνουν τους ανθρώπους!

Είπε μεταξύ άλλων:

«Ταξιδεύουμε εκεί όπου και η παραπληροφόρηση ταξιδεύει επίσης.

Πρέπει να βρούμε που κάνουν αναζήτηση οι άνθρωποι και να φτάσουμε εκεί πρώτοι αλλά όχι με ένα βαρετό έγγραφο 50 σελίδων, παρά με περιεχόμενο που να παράγεται σε μια εντυπωσιακή μορφή, το οποίο να ταξιδεύει καλά ψηφιακά και να έχει αποτέλεσμα στα κοινωνικά μέσα.

Κι επίσης (να είναι) σε (πολλές) γλώσσες (σ.σ. για να απευθύνεται σε όσο τον δυνατόν περισσότερους, η προπαγάνδα.

Αναπτύξαμε τα γραφεία μας στις χώρες ολόκληρου του πλανήτη, ώστε κατά κάποιο τρόπο να λάβουν το βασικό μήνυμα το οποίο στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τόσο πολύ όσον αφορά την υγειονομική καθοδήγηση, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Παράγουμε περιεχόμενο σε γλώσσες που να κατανοεί ο κόσμος και σε συμφραζόμενα που να βγάζουν νόημα (σ.σ. με άλλα λόγια, εξαπλώνουν την προπαγάνδα με απλά λόγια για να γίνεται πιο κατανοητή από τους πολίτες και όχι με βουνά από έγγραφα)».

Δείτε:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί