«Μας ανήκει η επιστήμη»! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ;;; ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ;;; vid

Μέλος του WEF καυχιέται για τη συνεργασία με την Google για να λογοκρίνει όσους ασκούν κριτική στην καθεστηκυία τάξη πραγμάτων...

Ένα μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) καυχήθηκε για το πώς οι παγκόσμιες ελίτ συνεργάστηκαν με την Google για να λογοκρίνουν πληροφορίες που δεν τους αρέσουν, υποστηρίζοντας ότι «κατέχουν την επιστήμη».

Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για Παγκόσμιες Επικοινωνίες, Μελίσα Φλέμινγκ εξήγησε, σε ένα πάνελ με θέμα «Αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης (σ.σ. όπου παραπληροφόρηση ό,τι δεν συμφωνεί με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων)», κατά την διάρκεια των Συνεδριάσεων του WEF Sustainable Development Impact την περασμένη εβδομάδα, ότι τα Ηνωμένα Έθνη συνεργάζονται με τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Google και η TikTok για να κατευθύνουν αφηγήσεις σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τον COVID.

«Ξέρετε, συνεργαστήκαμε με την Google, για παράδειγμα. Εάν γκουκλάρετε για την κλιματική αλλαγή, στην κορυφή της αναζήτησής σας, θα λάβετε όλα τα είδη των πόρων του ΟΗΕ», αποκάλυψε ο Φλέμινγκ.

«Ξεκινήσαμε αυτή την συνεργασία όταν σοκαριστήκαμε όταν είδαμε ότι όταν ψάχναμε στο google για την κλιματική αλλαγή, λαμβάναμε απίστευτα παραμορφωμένες πληροφορίες ακριβώς στην κορυφή των αναζητήσεων (σ.σ. δείγμα του ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ της δήθεν κλιματικής αλλαγής, επομένως παρενέβησαν για να φαίνονται πάνω-πάνω τα δικά τους»,

Το μέλος του WEF αποκαλύπτει πώς συνεργάζονται οι παγκόσμιες ελίτ με την Google για να λογοκρίνουν τους επικριτές του: «Ξέρετε, εμείς κατέχουμε την επιστήμη και πιστεύουμε ότι ο κόσμος, ξέρετε, πρέπει να την γνωρίζει, όπως και οι ίδιες οι πλατφόρμες».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;; ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ;;;;;;;;;

FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί