Πρώην στέλεχος του Προέδρου Reagan συγκλονίζει για όσα θα γίνουν στις ΗΠΑ, vid

Όλοι βλέπουν πως ο καιρός είναι τώρα…

Μιλώντας στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Tucker Carlson, το πρώην στέλεχος και διευθυντής του Ομίλου Ειδικών Υπηρεσιών του Αμερικανού Προέδρου, Donald Reagan, Gavin De Becker σημείωσε από την πλευρά του ότι ιστορικά, το αμερικανικό σύστημα της «ελευθερίας του ατόμου» είναι ένα σπάνιο και πολύτιμο πράγμα, το οποίο πλέον τείνει προφανώς να εξαλειφθεί από τις διεθνιστικές δυνάμεις που κυριαρχούν στον Λευκό Οίκο.

Ο συγγραφέας του πρόσφατου βιβλίου Gift of Fear εξηγεί ότι η ελευθερία και η ατομικότητα παραμένουν ένα μικροσκοπικό κομμάτι της ιστορίας που δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διαρκέσει πολύ και ότι η τυραννία είναι η κανονική οργανωτική αρχή.

Περιγράφει πώς ο φόβος είναι το πρωταρχικό εργαλείο των τυράννων και εξηγεί πώς ο παράλογος φόβος χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθεί τυραννία κατά την διάρκεια του Covid.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα χρησιμοποιήσουν, τώρα, τον φόβο του πολέμου και της τεχνητής κρίσης ακόμα πιο έντονα, προκειμένου να περάσουν ακόμα περισσότερα πράγματα στην καθημερινότητα.

Στην αρχή σου δίνουν ελευθερίες για να σε δελεάσουν και μετά πέφτουν οι μάσκες!!!

Δείτε:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί