ΠΡΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ οι ΗΠΑ! Τι ετοιμάζουν στην Βόρεια Καρολίνα – Ο πλανήτης σε αναμμένα κάρβουνα, vid

Πόλεμος κατά των ελεύθερων πολιτών - Μετά την ομιλία στο Νταβός για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, υπάρχει έντονη κινητικότητα…

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο του el.gr, στο Νταβός ουσιαστικά ανακοίνωσαν πως ξεκινά η σταδιακή μετάβαση του πλανήτη από το τωρινό σύστημα σε ένα καινούριο πολιτικοοικονομικό αριστερόστροφης φύσεως, με υποβάθμιση του δυτικού κόσμου και δη των ΗΠΑ και αναβάθμιση της Ασίας με μπροστάρη την κομμουνιστική Κίνα.

Αυτό φυσικά θα επιφέρει αναταράξεις στην αμερικανική υπερδύναμη, καθώς, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ένα ανυποχώρητο τμήμα της γραφειοκρατίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλητηριασμένο από οράματα παγκοσμιοποίησης ολοκληρωτικού μεγαλείου, που τροφοδοτείται από την 109χρονη διαμονή ενός ξένου καρτέλ κεντρικών τραπεζών, θα επιδιώξει  απεριόριστη εξουσία, έτσι ώστε να παραδώσει τους Αμερικανούς στην νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων. Αυτό όμως δεν θα γίνει αναίμακτα, καθώς θα ξεσπάσουν αντιδράσεις ελεύθερων Αμερικανών.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρεται, υπάρχουν τρέχοντα πολεμικά παιχνίδια που παίζονται στην επαρχία της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, όπου ένας «ρεαλιστικός» αυτοσχέδιος ανταρτοπόλεμος θα διεξαχθεί σε κομητείες της Βόρειας Καρολίνας τις επόμενες εβδομάδες, με νεαρούς στρατιώτες να πολεμούν έμπειρους «μαχητές της ελευθερίας», σύμφωνα με τον Αμερικανικό Στρατό.

Όπως ανέφερει ο Charlotte Observer :

Ονομάζεται Robin Sage, η άσκηση χρησιμεύει ως τελική δοκιμασία για την εκπαίδευση του μαθήματος ειδικών δυνάμεων και τοποθετεί τους υποψηφίους σε μια πολιτικά ασταθή χώρα γνωστή ως Pineland. Οι υποψήφιοι αντιμετωπίζουν έμπειρα μέλη της υπηρεσίας από μονάδες σε όλο το Fort Bragg, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένους πολίτες.

Το σκηνικό «χαρακτηρίζεται από ένοπλες συγκρούσεις», αναγκάζοντας τους μαθητές να λύσουν προβλήματα σε ένα πραγματικό περιβάλλον. «Αυτά τα στρατιωτικά μέλη ενεργούν ως ρεαλιστικές αντίπαλες δυνάμεις και ως αντάρτες μαχητές ελευθερίας, γνωστό και ως κίνημα αντίστασης Pineland», σημειώνουν πηγές και συνεχίζουν: «Για να προσθέσουμε ρεαλισμό στην άσκηση, οι εθελοντές πολίτες σε όλη την πολιτεία ενεργούν ως παίκτες. Η συμμετοχή αυτών των εθελοντών είναι κρίσιμη για την επιτυχία αυτής της εκπαίδευσης και οι προηγούμενοι εκπαιδευόμενοι επιβεβαιώνουν τον ρεαλισμό που προσθέτουν στην άσκηση».

Δείτε το βίντεο, καθώς ο αμερικανικός λαός, ετοιμάζεται, κατά τα φαινόμενα, για πόλεμο πόλεων, ως αποτέλεσμα της έκρυθμης κατάστασης που θα ξεσπάσει σε βάθος χρόνου από την επιδιωκόμενη αλλαγή στον πλανήτη. Μια υπερδύναμη δεν πέφτει ποτέ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί