Που φτάσαμε! Δωρεάν Πορνό σε περιοχές με κορονοϊό

Το xHamster προσφέρει δωρεάν premium πρόσβαση στις περιοχές με κορονοϊό.

Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου xHamster, προσφέρει δωρεάν το συνδρομητικό, premium πακέτο της σε όσες περιοχές του πλανήτη έχουν πληγεί από τον κοροναϊό COVID-19. Την ανακοίνωση έκανε επισήμως ο ίδιος αντιπρόεδρος του xHamster, Alex Hawkins, που κάλεσε τους κατοίκους των πόλεων σε άτυπη ή επίσημη καραντίνα, να παραμείνουν ασφαλείς χρησιμοποιώντας το xHamster, αντί να αναζητούν το σεξ. Έτσι, μέχρι το τέλος Μαρτίου, η πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του xHamster θα είναι εντελώς δωρεάν στους κατοίκους των παρακάτω περιοχών:

-Στη Λομβαρδία και το Βένετο της Ιταλίας

-Στην Τεχεράνη του Ιράν

-Στο Νταεγκού της Νότιας Κορέας

-Στην Τενερίφη, στα Κανάρια νησιά και φυσικά

-Στη Γούχαν της Κίνας

Ο Hawkins διαβεβαίωσε πως η εταιρεία ευχαρίστως θα ξεκλειδώσει τις υπηρεσίες και σε άλλες περιοχές, αν κατατεθούν αιτήματα από χρήστες που αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση στις πόλεις τους.

«Το xHamster ενθαρρύνει τους ανθρώπους των περιοχών που έχουν πληγεί να μείνουν μέσα […] Ο πιο εύκολος τρόπος για να μην εξαπλωθεί ο ιός, είναι να αποφύγουμε την άμεση επαφή με άλλους ανθρώπους, και σε αυτό το πορνό μπορεί να βοηθήσει», λέει ο Hawkins.

Έκκληση και στις άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες «Γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη επιθυμία για σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για ανθρώπινη συναναστροφή. Όταν χρησιμοποιηθεί σοφά, το πορνό μπορεί να ανακατευθύνει αυτή την επιθυμία ώστε να κρατήσει τους ανθρώπους στα υπνοδωμάτιά τους και στα διαμερίσματά τους. Αλλά αυτό δεν το κάνει μόνο το πορνό.

Ψυχαγωγικές εταιρείες έχουν την δυνατότητα να ηγηθούν (σ.σ αυτής της προσπάθειας) στην παγκόσμια κρίση. Πού είναι το Netflix; Πού είναι το HBO; Πού είναι η Disney+; Θα έπρεπε να συνεργαστούμε ως να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τους δρόμους», καταλήγει ο Hawkins. Για αιτήσεις κατοίκων σε πληγείσες περιοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας email στο [email protected] με θέμα στο μήνυμα “COVID-19”.

lifo.gr / photo pexels