ΠΕΙΝΑΝΕ οι Έλληνες! ΜΗΝΥΣΑΝ 70χρονη άπορη που έκλεψε κρέας από σούπερ μάρκετ – Δίνει και 100€ στον Μητσοτάκη;;; – ΒΙΝΤΕΟ

«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει», αποκάλυψε γειτόνισσά της. Αν δίνει και 100€ πρόστιμο στον Μητσοτάκη πως θα ζήσει;;;;

Συγκινεί το πανελλήνιο η ιστορία μίας ηλικιωμένης γυναίκας από την Πετρούπολη η οποία αναγκάστηκε, όπως η ίδια είπε, να κλέψει λίγο κρέας και λίγο τυρί από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη οργή ωστόσο είναι πως η συγκεκριμένη αλυσίδα, παρά τις ενστάσεις ακόμα και των πελατών στο σούπερ μάρκετ, υπέβαλε μήνυση στην 70χρονη και δεν την παίρνει πίσω!

Μετά από την πολύωρη κατακραυγή πολιτών στα social media η εταιρεία προχώρησε σε απόσυρση της μήνυσης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα δημοσιογράφος του OPEN, ο προϊστάμενος του συγκεκριμένου καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συγκινούνται από την υπόθεση και να πιέζουν και αυτοί τους ιθύνοντες του σούπερ μάρκετ να κάνουν πίσω.

Ωστόσο ελέω της μήνυσης που υπεβλήθη τα αστυνομικά όργανα δεν είχαν άλλη επιβολή από το να συλλάβουν την άπορη γυναίκα η οποία είναι χρεωμένη και αρκετά άρρωστη.

Μια από τις γειτόνισσες της ηλικιωμένης, μιλώντας στο κανάλι, είπε πως «η γιαγιά πήρε 3 χάπια μαζί, προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αυτιά των παιδιών αυτός ο διασυρμός».

Συμπλήρωσε περίλυπη ότι «θα κάνω ότι μπορώ για να καθαρίσω την υπόθεση καθώς και ότι «δεν θα περάσω ποτέ από την συγκεκριμένη αλυσίδα του σούπερ μάρκετ».

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα της…”καταπληκτικής ποιότητας ζωής”, σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό μας:

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί