ΠΑΡΑΔΟΧΗ «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια! Στοιχεία που κάνουν παγκόσμιο ΚΡΟΤΟ!!! vid

Μη ικανοποιητική η εξήγηση που έδωσε το γερμανικό υπουργείο Υγείας!!! «Στριμωγμένοι» οι πολιτικοί δεν ξέρουν τι να απαντήσουν!!!

Στην Γερμανία, τους τελευταίους επτά μήνες, οι αναφορές για ύποπτες παρενέργειες και μόνιμες βλάβες μετά το εμβόλιο για το COVID, που αναφέρθηκαν στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich, είναι συντριπτικά περισσότερες από ότι τα τελευταία 20 χρόνια για όλα τα εμβόλια που έχουν γίνει σε όλη την χώρα, ενώ προφανώς θα υπάρχουν αντίστοιχοι αριθμοί και για την Ελλάδα.

Δημοσιογράφος ζήτησε εξηγήσεις από το Υπουργείο Υγείας στην ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου, με τις Αρχές να μην αρνούνται το μέγεθος των αριθμών σε μία έμμεση ΠΑΡΑΔΟΧΗ «ΒΟΜΒΑ»!!!

Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI)  κατέγραψε  συνολικά 131.671 αναφορές για ύποπτες παρενέργειες μεταξύ 27 Δεκεμβρίου 2020 και 31 Ιουλίου 2021 στην τελευταία έκθεσή του για την ασφάλεια, που δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου, ειδικά για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, 92 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον COVID που χρησιμοποιήθηκαν, χορηγούμενες σε διάστημα 7 μηνών, οδήγησαν σε περισσότερες από 130.000 αναφορές για υποψίες παρενεργειών και μόνιμων βλαβών.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, 750 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που χορηγήθηκαν σε περίοδο 20 ετών οδήγησαν σε λιγότερες από 55.000 αναφορές για ύποπτες παρενέργειες και μόνιμη βλάβη.

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ: Πάνω από 130.000 αναφορές για παρενέργειες σε 7 μήνες μετά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, 55.000 αναφορές για παρενέργειες για όλα τα άλλα εμβόλια σε διάστημα 20 ετών!!!

Αντίστοιχα θα είναι τα νούμερα σίγουρα για την Ελλάδα!

Λαμβάνοντας  υπόψη αυτούς τους αριθμούς, ο συντάκτης της  RT, Florian Warweg, ήθελε να μάθει από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας πώς αξιολογεί αυτές τις κραυγαλέες διαφορές στις αναφορές για τις παρενέργειες του εμβολίου.

Η προσέγγιση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, παρότι με υπεκφυγές, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το γεγονός:

«Σίγουρα το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, στην αναφορά ασφαλείας που θα έχει συντάξει, θα έχει υποβάλλει σκέψεις σχετικά με το πού οφείλεται αυτό.

Μπορώ μόνο να υποθέσω πως αυτό ενδεχομένως οφείλεται στο ότι, με πολύ πιο ακριβή τρόπο, εφιστάται η προσοχή, τώρα με τους νέους εμβολιασμούς, να αναφέρονται όλες οι παρενέργειες.

Και ένα πολύ, πολύ μεγάλο ποσοστό των παρενεργειών, ήταν ήσσονος σημασίας, ή χαμηλού κινδύνου».

Η ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;;; ΦΑΝΕΡΑ ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙ ΥΓΕΙΑΣ!

Δείτε το βίντεο από το el.gr:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί