Παγκόσμια δικαίωση του Λιακόπουλου. Το facebook μας εισάγει στην εικονική πραγματικότητα. MATRIX μέσα στο MATRIX! , vid

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η τεράστια φάκα έπιασε αμέτρητες ομάδες ανθρώπων και τώρα ο πλανήτης περνά στο επόμενο στάδιο…

Ο Ζούκερμπεργκ, χρησιμοποιώντας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, παρουσίαζε, όπως διαβάσατε χθες, το metaverse, το «μετασύμπαν» που σύμφωνα με τον ίδιο συνιστά το μέλλον του Ίντερνετ, μετά τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, στο οποίο οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση για να αλληλεπιδρούν, να εργάζονται ή να ψυχαγωγούνται μέσω της τεχνολογίας (π.χ. γυαλιά ή κράνη εικονικής και ενισχυμένης πραγματικότητας).

Είναι σαφές πως το facebook, ενώ μαγνήτισε στους κόλπους τους δισεκατομμύρια χρήστες, από τους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία εμπιστεύτηκε σχεδόν τα πάντα στην δημοσιότητα, τώρα θέλει να τους περάσει σε έναν καινούριο εικονισμό κόσμο, στον οποίο θα εκτονώνονται, θα είναι ακόμα και βασιλιάδες, καθώς στην ζωή εκτός facebook θα υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις. Φυσικά σε βάθος χρόνου για να είναι κάποιος μέλος της κοινότητας θα πρέπει να έχει τα ανάλογα εμφυτεύματα, προκειμένου να μπορεί να επικοινωνήσει με το νέο περιβάλλον, όπως είχε παραδεχτεί άλλωστε και ο πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας αυτά που του είπαν να πει (ΕΔΩ).

Ο Ζούκερμπεργκ επέλεξε την ελληνική λέξη «Μετά» για να δείξει ότι «υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν».

Επίσης χρησιμοποίησε ως σύμβολο ένα κακέκτυπο του μαθηματικού συμβόλου για το «ΑΠΕΙΡΟΝ».

ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ EL.GR:

Οι χρήστες θα δημιουργούν ψηφιακά είδωλα του εαυτού τους, προκειμένου να ξεχνιούνται από τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία έχουν πλέον παγιωθεί ως τρόπος ζωής. Κάπου σε έναν περιορισμένο χώρο, θα ξεφεύγουν, ζώντας με την ψευδαίσθηση πως είναι ελεύθεροι!

Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ:

«Μπορείς να περπατήσεις σε έναν εικονικό κόσμο και να αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας πράγματα όπως ψώνια, χορό και να μελετάτε μαζί, σε ένα εικονικό χώρο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του facebook και CEO, ο Mark Zuckerberg, λέει ότι το “metaverse- μετασύμπαν” είναι απλώς η φυσική εξέλιξη, από το 2D Διαδίκτυο έως το 3D. -Μπορείτε να σκεφτείτε το “μετασύμπαν” σαν ένα ενσωματωμένο διαδίκτυο, όπου αντί να βλέπεις απλώς το περιεχόμενο, βρίσκεστε σε αυτό και αισθάνεστε παρόντες με άλλους ανθρώπους σαν να είστε σε άλλα μέρη, έχοντας διαφορετικές εμπειρίες που δεν θα μπορούσατε απαραίτητα να κάνετε σε μια 2d εφαρμογή, ή σε μια ιστοσελίδα, όπως να χορεύετε.

 Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να γλιστρήσουν ανεμπόδιστα από τον ένα εικονικό κόσμο στον άλλο. Έτσι αντί να πετούν από το Παρίσι στην Νέα Υόρκη για παράδειγμα, θα τηλεμεταφέρετε ψηφιακά τον εαυτό σας από το “metaverse-μετασύμπαν” του facebook, στην google ή στην apple»!

Η συνέχεια στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο! Όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει η παρακάτω είδηση για την ανθρωπότητα.

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί