Βενιζέλος: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ» – Η μία «ΒΟΜΒΑ» έπεφτε μετά την άλλη στο συνέδριο “Η Ελλάδα Μετά V”, vid

Τα είπαν σχεδόν όλα - Ο όρος «συνωμοσιολογία» σταματά να υπάρχει και πλέον ονομάζεται «ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ»!!! Ο άνθρωπος συμπληρωματικός της τεχνολογίας και όχι η τεχνολογία συμπληρωματική του ανθρώπου!!!

Σε άρθρο του el.gr, είχατε διαβάσει για τις προτάσεις και βήματα με στόχο τις μεταρρυθμίσεις στον δρόμο για παγκόσμια διακυβέρνηση και έναν χάρτη πορείας που καταλήγει σε μια προτεινόμενη «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023!!!

Μεταξύ των άλλων, οι διεθνιστές ζητούν να υπογραφεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο (στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, (ΕΔΩ).

Μόνο που στην Ελλάδα, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ από τον πρώην ΥΠΕΞ και τέως επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο πως αυτό το συμβόλαιο δεν θα το υπογράψουν μόνοι τους οι άνθρωποι, οι οποίοι θα πρέπει να μετατραπούν, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν στην νέα κανονικότητα, όπως την αποκαλούν.

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στο ετήσιο συνέδριό του με γενικό θέμα “Η Ελλάδα Μετά V”. Το πέμπτο κατά σειρά συνέδριο “Η Ελλάδα Μετά V” θα διεξαχθεί στις 11-12 Οκτωβρίου 2021 με κεντρικό θέμα το ερώτημα: Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT μίλησαν και είπαν πολλά, τα οποία φυσικά δεν είναι δικά τους, άλλα των διεθνιστών του Great Reset.

«Η χρήση των αλγορίθμων έχει αλλάξει την τελευταία εικοσαετία τον τρόπο που προσεγγίζουμε τη γνώση, τον τρόπο που κοινωνικοποιούμαστε, που αλληλεπιδρούμε με άλλους ανθρώπους. Η αγορά της πληροφορίας έχει αλλάξει, η αγορά των υπηρεσιών επίσης, έχει αλλάξει ακόμη και ο τρόπος που αναζητούμε σύντροφο. Αυτή η εξέλιξη δείχνει πόσο ο άνθρωπος έχει γίνει συμπληρωματικός με την τεχνολογία αλλά και πώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος προσαρμόζεται», σημείωσε ο διακεκριμένος επιστήμονας του ΜΙΤ.

«Οι μεγάλες εταιρείες της Αμερικής έχουν αλλάξει ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς ή της κοινωνικοποίησή μας ή της δημοκρατίας ή και του τρόπου ζωής μας»,προσέθεσε με τον Ευ. Βενιζέλο να συμπληρώνει:

«Μήπως εκτός των συνηθειών, αλλάζει και το ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, μήπως φτάνουμε, με τρόπο έμμεσο, σε ένα άλλο τύπο ανθρώπου, ο οποίος πρέπει να συνομιλεί με αυτό το περιβάλλον, το οποίο είναι τεχνητό μηχανικό κοκ (σ.σ. αυτό μπορεί αν συμβεί φυσικά μόνο μέσω εμφυτευμάτων για τα οποί έχουν μιλήσει τόσο ο Έλον Μακ όσοι και ο Bill Gates). Μήπως πηγαίνουμε σε ένα σύνθετο ον ανθρωπομηχανής».

«Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας, από την εκπαίδευση έως την εργασία. Το κοινωνικό συμβόλαιο πρέπει να ξαναγραφτεί», τόνισε ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης για να παρατηρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πως «δεν είμαστε μόνοι μας πλέον στο κοινωνικό συμβόλαιο, δεν είναι μόνο ένα συμβόλαιο μεταξύ ανθρώπων. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας μη ανθρώπινους παράγοντες που δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι και με τους όποιους όμως συνυπάρχουμε».

Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο λοιπόν, το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! Ο Λιακόπουλος φταίει που τα έχει γράψει!!!

Ειπώθηκαν και άλλα, όπως αυτό που διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, Γιάννης Μαστρογεωργίου, πρόεδρος της Επιτροπής Foresight (προοπτικής διερεύνησης) υπό τον πρωθυπουργό:

«Και μόνο το γεγονός ότι με απόφαση του πρωθυπουργού συνεστήθη αυτή η ομάδα για την προοπτική διερεύνηση, που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο αντίληψης ως προς την εξέταση των πιθανών σεναρίων του μέλλοντος, είναι σημαντικό. Γιατί, όταν ασχολούμαστε με τα πιθανά μέλλοντα, βάζουμε συνέχεια στη συζήτηση το ερώτημα “what if” (τι θα γινόταν αν), ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι κι όταν έρθει η δύσκολη ώρα, όπως τώρα με τον κορωνοϊό, να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, για να απαντήσουμε “και τώρα τι κάνουμε;”» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαστρογεωργίου, επισημαίνοντας ότι αυτό που πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε, είναι το να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα σαν αυτή που είχαμε πριν, «γιατί αυτό που είχαμε πριν, είναι αυτό που μας οδήγησε εδώ που είμαστε. Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ».

Επίσης αποκάλυψαν με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα προβλέπουν σενάρια του μέλλοντος και άρα θα επιβάλλουν συγκεκριμένες πολιτικές, τις οποίες, όπως είδε όλη η χώρα με το εμβόλιο, όποιος δεν ακολουθεί θα αποκλείεται από τομείς της κοινωνίας, μέχρι να απομονωθεί εντελώς.

Δείτε:

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

φωτο unsplash/intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί