Παγκόσμια ανακοίνωση από το Νταβός: Αυτό να κάνουν οι κυβερνήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Πανδημίες, δήθεν κλιματική κρίση και πολλά άλλα δίνονται ως πρόσχημα για όσα ακολουθήσουν από το 2024 και μετά…

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Børge Brende, άνοιξε την φετινή ετήσια συνάντηση του Νταβός με μία έκκληση-ανακοίνωση για παγκόσμια «συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και κυβερνήσεων» για την αντιμετώπιση μιας ολόκληρης σειράς κατασκευασμένων ή ανύπαρκτων, κατά πολλούς, παγκόσμιων «κρίσεων», από την υποτιθέμενη «κλιματική αλλαγή» έως τις «πιθανές νέες πανδημίες».

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα πιο επείγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν χώρες και εταιρείες – ασφάλεια, οικονομία, κλιματική αλλαγή, κυβερνοχώρος, πιθανές νέες πανδημίες – δεν περιορίζονται σε σύνορα. Ταξιδεύουν χωρίς διαβατήρια. Το επόμενο έτος, θα αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και κυβερνήσεων».

Κυβερνήσεις και επιχειρήσεις πρέπει να εναρμονιστούν με την πράσινη πολιτική της από-ανάπτυξης, προκειμένου στο τέλος να υπάρχει μόνο ένα κέντρο διαχείρισης και εξουσίας (ΕΔΩ)!

Είναι δε σαφές πως τα θέματα θα λύνονται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι εθνικά, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2024 τα κράτη πρέπει να αποφασίσουν για την υπογραφή της παγκόσμιας Συμφωνίας για τις πανδημίες!

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί