Απύθμενο μένος κατά των ανεμβολίαστων, την ώρα που και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός η νέα μετάλλαξη «Όμικρον» να ξεφεύγει από τα εμβόλια.
Ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ζήτησε να διαλυθούν τα πάντα και φυσικά οι ανεμβολίαστοι να μην μπαίνουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ χωρίς τεστ, κάτι που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την δεινή οικονομική τους κατάσταση!
Τα μέτρα που πρότεινε: Πρόωρο κλείσιμο των σχολείων (σ.σ. για να προετοιμαστεί ο δρόμος για την αποδοχή των εμβολίων από τους γονείς για τα παιδιά), γήπεδα χωρίς θεατές, επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και τέλος lockdown των ανεμβολίαστων από παντού.
«Τα σχολεία θα μπορούσαν να κλείσουν σαν χειμερινές διακοπές. Έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει από σήμερα για να σταματήσει η διασπορά του ιού. Δεύτερον, τα γήπεδα χωρίς θεατές. Δεν μπορεί το νοσοκομείο αν έχει γονατίσει και οι άλλοι να μαζεύονται χωρίς ίχνος ντροπής στα γήπεδα και σε συνωστισμούς, οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι, και να διασπείρουν τον ιό. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος και μερικοί που ήρθαν τραυματίες στο νοσοκομείο μας, όλοι ήταν ανεμβολίαστοι. Τρίτον, υπάρχουν εκκλησίες υποδειγματικές, πραγματικά, όμως πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι στις εκκλησίες», είπε και συνέχισε:
«Τέταρτον, είμαστε η κατηγορία των εργαζομένων που εφαρμόστηκε η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού χωρίς να υπάρχουν νομικά προβλήματα. Επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών στο δημόσιο, στην εστίαση, στα σώματα ασφαλείας. Να επεκταθεί, να αυξηθεί το τείχος ανοσίας. Πέμπτον, μάσκες παντού. Να σταματήσει η θεωρία των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων. Κολλάνε και μολύνονται και μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι. Μάσκες παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Μέχρι να πέσει η πίεση στο σύστημα υγείας, τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει. Και τελευταίο, λοικνταουν ανεμβολίαστων από παντού. Αν δεν έχεις ένα τεστ PCR ή rapid δεν μπαίνεις ούτε στα σούπερ μάρκετ ούτε στα ΜΜΜ. Αυτό που κάνει η Γερμανία. Ή η Ιταλία που βάζει πρόστιμο 1000 ευρώ σε όποιον ανεμβολίαστο μπαίνει χωρίς τεστ στα λεωφορεία», κατέληξε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι «σύγχρονο» είδαμε στη σημερινή παρέλαση της Θεσσαλονίκης
- “Μελίσα”: Λένε ότι θα είναι ο χειρότερος κυκλώνας του αιώνα – Το απόκοσμο βίντεο από το μάτι του τυφώνα
- 28η Οκτωβρίου: Το μήνυμα Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Δράση των αστυνομικών για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο
- Αμερικανική εταιρεία-κολοσσός ανακοινώνει την κατάργηση χιλιάδων θέσεων εργασίας
- Κοραή 4: Συγκλονιστικές εικόνες από το κολαστήριο της Κομαντατούρ – “Εκεί που η ιστορία μένει «ζωντανή»”
- Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία στη Γάζα
- Στρατιωτική παρέλαση: Το F-16 σχημάτισε το νούμερο 8 πάνω από τη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
- 28 Ιουλίου 1895: «Η κλοπή του κώδωνα της Βουλής» και τα αιχμηρά σχόλια του Τύπου της εποχής
- Ηράκλειο: Υψώθηκε η σημαία των 1440 τ.μ. που κυματίζει στο λιμάνι – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες









