Όλα στην ΦΟΡΑ με νέο ΒΙΝΤΕΟ!!! Πειράματα, DARPA, εμβόλια mRNA, ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ! Σαν λάβα ξεπηδά η αλήθεια

Νέο ισοπεδωτικό ρεπορτάζ!!! Άφωνη η κοινή γνώμη που θυμάται τι έχουν ισχυριστεί επιστήμονες για το περιεχόμενο των εμβολίων - Παγκόσμιοι ΤΡΙΓΜΟΙ με τις νέες αποκαλύψεις...

Το Project Veritas, το οποίο έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τις εταιρείες εμβολίου σε προηγούμενα ρεπορτάζ (ΕΔΩ), κυκλοφόρησε έγγραφα την Δευτέρα το βράδυ, τα οποία «ΚΑΙΝΕ» τους διεθνιστές των εμβολίων COVID και το πρότυπο των τηλέ-ειδικών στην Ελλάδα, Άντονι Φάουτσι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το οποίο φυσικά δίνει το el.gr στους Έλληνες πολίτες, τα έγγραφα προέρχονται από μια έκθεση της περιβόητης Υπηρεσίας Προηγμένων Ερευνητικών Έργων της Άμυνας (DARPA), τα οποία φέρεται να ήταν κρυμμένα σε ένα άκρως απόρρητο σημείο.

Το Project Veritas έλαβε μια  αναφορά  που ανέφερε ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για το  Project Defuse, για την διεξαγωγή, δηλαδή, έρευνας λειτουργιών για κορωνοϊούς από νυχτερίδες.

Σύμφωνα με το Project Veritas, η πρόταση δήθεν απορρίφθηκε από την DARPA, επειδή υπήρχαν ανησυχίες για την ασφάλεια.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η NIAID (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων), υπό τη διεύθυνση του Δρ. Fauci, προχώρησε στην έρευνα στο Εργαστήριο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα και σε πολλές τοποθεσίες σε άλλες ΗΠΑ.

Ο Fauci, ΩΣΤΟΣΟ, είχε ισχυριστεί ενόρκως κατά την διάρκεια πολλαπλών ακροάσεων στο Κογκρέσο ότι το NIH και το NAIAD ΔΕΝ έχουν συμμετάσχει στην έρευνα κέρδους λειτουργιών με το πρόγραμμα EcoHealth Alliance. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ!!!

Σύμφωνα με το Project Veritas, «η έκθεση συνεχίζει λεπτομερώς την ανησυχία σχετικά με το πρόγραμμα κέρδους από τον COVID-19, την απόκρυψη εγγράφων, την καταστολή πιθανών θεραπευτικών φαρμάκων -όπως η Ιβερμεκτίνη και η Υδροξυχλωροκίνη- και τα εμβόλια mRNA».

Ο επικεφαλής επικοινωνίας της DARPA, Τζάρεντ Άνταμς, είπε στο Project Veritas όταν ρωτήθηκε για το απόρρητο γύρω από τα έγγραφα: «Δεν μου ακούγεται φυσιολογικό. Εάν κάτι βρίσκεται σε μια ταξινομημένη ρύθμιση, τότε θα πρέπει να επισημανθεί κατάλληλα. Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με έγγραφα χωρίς σήμα που βρίσκονται σε απόρρητο χώρο».

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;

Ο dr Steven Walker ήταν ο διευθυντής της Darpa, την εποχή της πρότασης για την “Oικολογική Συμμαχία Υγείας”.

Σε απόσπασμα που θα δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασε το ΕΛ, ο dr Walker, μιλάει για την έρευνα την οποία διεξήγαγαν σχετικά με την τεχνολογία mrna και την πιθανή εφαρμογή της σε στρατιωτικό επίπεδο.

Λέει χαρακτηριστικά: «Η Darpa πριν περίπου πέντε έξι χρόνια, έστησε ένα γραφείο ονομαζόμενο “Γραφείο Βιοτεχνολογίας” και ο πραγματικός σκοπός αυτού του (γραφείου), ήταν να κατανοήσουμε πώς λειτουργούσε η βιολογία, και στην συνέχεια να δημιουργήσει, να σχεδιάσει ένα πρότζεκτ με το οποίο θα μπορούσε να κατασκευάσει μικροοργανισμούς για να κάνουν πράγματα που θέλετε να κάνουν».

Τι ακριβώς εννοεί;;; Μικροοργανισμούς που βρίσκουν κατά καιρούς ανεξάρτητοι επιστήμονες, μελετώντας εμβόλια mrna σε εργαστήρια και κανείς δεν έχει δώσει απάντηση για αυτούς (ΕΔΩ και ΕΔΩ);;;

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί