Το RT για το τσιπάκι που ΕΔΕΙΞΕ η DARPA: Έλεγαν συνωμοσιολόγους όσους προειδοποιούσαν, τώρα;;; – ΒΙΝΤΕΟ

Πού είναι όλοι όσοι έβγαζαν τα μικροτσίπ «HOAX»;;; Τι έλεγε ο Λιακόπουλος από το 2000!

Όπως διαβάσατε προσφάτως στο el.gr, επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου ανέπτυξαν ένα μικροτσίπ, το οποίο ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα, αλλά και ένα φίλτρο που εξάγει, όπως ισχυρίζονται, τον ιό από το αίμα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδεται από την Daily Mail και την εκπομπή «60 Minutes» του CBS, η ομάδα του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) δουλεύει μυστικά, εδώ και χρόνια, σε ένα μυστικό εργαστήριο, και με αφορμή την πρόληψη των επιδημιών, φέρεται να έχει στα χέρια της ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα, ώστε να ανιχνεύει τη μόλυνση από τον κορωνοϊό και έτσι, προφανώς, να μην χρειάζονται selft-tests και όλα αυτά τα κουραστικά μέτρα.

Με το θέμα ασχολήθηκε το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today»!

Ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Όλοι οι… «συνωμοσιολόγοι» που έλεγαν «Φτιάχνουν αυτό το μικροτσίπ και θα μπει στο σώμα σου, θα έρθει μαζί με το εμβόλιο» και μετά έλεγαν κάποιοι στα ΜΜΕ: «Είστε τρελοί, δεν υπάρχει μικροτσίπ». Τώρα έρχεται το Πεντάγωνο και λέει «πράγματι έχουμε ένα μικροτσίπ».

Αυτό που είναι σημαντικό, είναι πως η κυβερνητική υπηρεσία «DARPA», η οποία διεξάγει αυτά τα προηγμένα αμυντικά ερευνητικά πρότζεκτ, είναι εκείνη που ανέπτυξε αυτό το συγκεκριμένο μικροτσίπ, το οποίο λένε, δεν θα σε εντοπίζει. Το μόνο που θα λέει, είναι αν έχεις συμπτώματα Covid.

Μάντεψε! Το σώμα μου μπορεί επίσης, να μου πει πως έχω συμπτώματα covid!

Γιατί λοιπόν χρειάζομαι ένα υποδόριο μικροτσίπ, για να μου πει, αν αισθάνομαι ή όχι τα συμπτώματα COVID;

Είναι περίεργο υπό αυτό το πρίσμα!

Αλλά είναι επίσης σημαντικό να ξέρουμε, ότι η DARPA είναι ο ίδιος οργανισμός, που χρηματοδοτούσε το λειτουργικό κέρδος της έρευνας του εργαστηρίου ιολογίας στην Wuhan, κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ειδικά από το 2014»!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ DARPA:

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000;;;

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί