ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ;;; Βίντεο-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον… COVID 19

Τι ακριβώς είχε ειπωθεί στο Event 201

Πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού το Κέντρο Ασφάλειας και Υγείας John Hopkins φιλοξένησε την εκδήλωση 201 – Event 201, η οποία είναι υψηλού επιπέδου άσκηση πανδημίας που επικεντρώνεται στο ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της τότε εκδήλωσης:

«Το Johns Hopkins Center for Health Security σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν την Event 201, μια άσκηση υψηλού επιπέδου πανδημίας στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην Νέα Υόρκη. Η άσκηση απεικόνισε τομείς στους οποίους θα είναι απαραίτητες οι συμπράξεις δημόσιου/ιδιωτικού τομέα κατά την αντιμετώπιση μιας σοβαρής πανδημίας, προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες μεγάλης κλίμακας».

Τότε λοιπόν είχε φανεί ποιοι θα μπουν μπροστά με πρόσχημα τον COVID 19! Οι ίδιοι που κραυγάζουν σήμερα υπέρ της Ουκρανίας!

Είχε ειπωθεί τότε:

«Εκ μέρους του κέντρου μας και των συνεργατών μας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά το κοινό εδώ στην Νέα Υόρκη

Το σενάριο του event 201 είναι φανταστικό! Πρόκειται να προσομοιώσει συνεδριάσεις μιας πολυμερούς ομάδας που ονομάζεται το συμβούλιο έκτακτης ανάγκης για την πανδημία (σ.σ. όλως τυχάιως αυτές τις μέρες ο Bill Gates ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης μέσω αυτού του συμβουλίου).

Είμαστε στην αρχή ενός γεγονότος που φαίνεται πως θα είναι μία σοβαρή πανδημία»

 

Πώς γνώριζαν;;; Τι ήξεραν;;;

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο, καθώς όλα μοιάζουν σχεδιασμένα:

photo centerforhealthsecurity. org

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί