«Τον Μάρτιο του 2023, υπήρξαν σχεδόν 2 εκατομμύρια επισκέψεις σε τράπεζες τροφίμων σε όλο τον Καναδά, που αντιπροσωπεύει αύξηση 32 τοις εκατό σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2022 και αύξηση 78,5 τοις εκατό σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2019, που είναι η υψηλότερη αύξηση από έτος σε έτος. χρήση που έχει αναφερθεί ποτέ», ανέφερε το FBC σε έκθεσή του.
Τα παιδιά αποτελούσαν το ένα τρίτο των πελατών της τράπεζας τροφίμων.
Η έκθεση έδειξε επίσης ότι το 43,8% όσων βασίζονται σε τράπεζες τροφίμων είναι από νοικοκυριά ενηλίκων που ζουν μόνοι, αν και αντιπροσωπεύουν μόνο το ένα τρίτο ή το 29,3% του καναδικού πληθυσμού.
Τα στοιχεία έδειξαν επίσης ότι το 42,4% των πελατών των τραπεζών τροφίμων βασίζονται στην επαρχιακή κοινωνική βοήθεια ως κύρια πηγή εισοδήματός τους.
Άλλο 16,7% των πελατών της τράπεζας τροφίμων έχει εισόδημα από εργασία και το 9,9% έχει τη σύνταξη ως κύρια πηγή εισοδήματος.
Περίπου το 13% των συμμετεχόντων σε τράπεζες τροφίμων λένε ότι δεν έχουν εισόδημα, σύμφωνα με το FBC.
(photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε συλλήψεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας









