• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νομοσχέδιο H.R.6666 – Τo προτείνουν οι Δημοκρατικοί και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ΗΠΑ

Νομοσχέδιο H.R.6666 – Τo προτείνουν οι Δημοκρατικοί και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ΗΠΑ

Ένα νομοσχέδιο προς ψήφιση έρχεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ από τον Δημοκρατικό εκπρόσωπο του Ιλλινόις, Bobby Rush κι έχει κατά σύμπτωση(;) τον αριθμό H.R.6666.

Θυμάστε τους ντετέκτιβς κορωνοϊού για τους οποίους σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας;

Το νέο νομοσχέδιο H.R.6666 έχει θέσει σε συναγερμό τους πολίτες στις ΗΠΑ γιατί ξεκινά με αυτό ένα από τα πιο μαζικά κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ κι όλα αυτά με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρώπων από τον κορωνοϊό.

Ακόμα και δημοσίευμα των Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό.

Το νομοσχέδιο με τον αριθμό H.R.6666 μπορείτε να το δείτε στο congress.gov
Σύμφωνα με το κείμενο του H.R.6666 :”Τα χρήματα των φορολογουμένων θα χρησιμοποιούνται για να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται οι επαφές μολυσμένων ατόμων και για να υποστηρίζονται οι περιορισμοί των ατόμων αυτών, μέσω κινητών μονάδων υγείας κι αν είναι απαραίτητο να περιορίζονται στις οικίες τους”.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σας, χτυπά την πόρτα σας και σας ζητά να κάνετε τεστ κορωνοϊού. Κι αν βρεθείτε θετικοί, τότε η κυβέρνηση θα επιβεβαιώνει ότι θα μείνετε μέσα. Πως; Αυτό παραμένει ασαφές. Μετά την έγκριση ενός τέτοιου νομοσχεδίου οι ΗΠΑ ξεκινούν να εφαρμόζουν την «Ανίχνευση επαφών» που συνιστά ο ΠΟΥ για να απομακρύνουν βίαια άτομα από τα σπίτια τους;

Μερίδα του τύπου στις ΗΠΑ πιστεύει, ότι ύπουλα το H.R.6666 παίρνει την ασθένεια του COVID-19, και την μετατρέπει σε μια αρχή μαζικής επιτήρησης της κυβέρνησης κατά της κοινωνίας. Αυτό το κάνει παραπλανητικά, με το πρόσχημα της παροχής ενός κοινωνικού αγαθού.

Όπως αναφέρει η Washington Times:
Το H.R. 6666 σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σας και σας ζητά να κάνετε τεστ COVID-19. «Το HR 6666 παραβιάζει αναφαίρετα δικαιώματα του ατόμου, της ατομικής ιδιοκτησίας, της ζωής, της ελευθερίας, της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας κάποιου».

«Παραβιάζει την τέταρτη τροπολογία, καθώς και την πρώτη, πέμπτη, όγδοη και ένατη τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ… Είναι μια παράνομη πράξη αναγκαστικής ιατρικής περίθαλψης των πολιτών και μια εισβολή στις τοπικές κοινότητες… παραχωρεί στην κυβέρνηση ευρεία εξουσία για την ενδυνάμωση οποιασδήποτε «οντότητας»… ώστε να κυνηγήσει άτομα χωρίς λογική υποψία απειλής για τη δημόσια υγεία… Το HR 6666 είναι αντισυνταγματικό, απαράδεκτο και παράνομο. »
Το νομοσχέδιο H.R. 6666 που είναι έτοιμο για ψήφιση από το Κογκρέσο αυτήν τη στιγμή, δημιουργεί ανησυχίες στις ΗΠΑ. Θεωρούν ότι είναι αντισυνταγματικό και μεταμφιεσμένο ως προστασία από τον COVID-19. Συγκεντρώνει μια τεράστια χρηματοδότηση ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα δημιουργήσει ένα κράτος γκεστάπο, όπου η κυβέρνηση θα αποφασίζει ποιος θα βγει από το σπίτι, ποιος θα μείνει στο σπίτι και ποιος θα μεταφερθεί σε μια άγνωστη εγκατάσταση για δική του προστασία.

photo unsplash