Νόμος θέλει να απαγορεύσει τους χημικούς αεροψεκασμούς! Χαμός στις ΗΠΑ! Τελικά δεν είναι HOAX;

Τι μεταδίδεται

Οι νομοθέτες στην μεγάλη Πολιτεία του Τενεσί ψήφισαν αυτήν την εβδομάδα ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει να απαγορεύσει τον ψεκασμό χημικών (CHEMTRAILS) στην ατμόσφαιρα, την οποία ΜΜΕ στις ΗΠΑ αποκαλούν «κυβερνητική τεχνική χειραγώγησης του καιρού γνωστή ως ‘γεω-μηχανική’».

Συγκεκριμένα, η πολιτειακή Γερουσία ψήφισε το SB2 691/HB 2063 , το οποίο επιδιώκει να «απαγορεύσει την σκόπιμη έγχυση, απελευθέρωση ή διασπορά, με οποιοδήποτε μέσο, ​​χημικών, ενώσεων, ουσιών ή εξοπλισμών εντός των ορίων αυτής της πολιτείας στην ατμόσφαιρα με ρητό σκοπό να επηρεάσει την θερμοκρασία, τον καιρό ή την ένταση του ηλιακού φωτός».

Το νομοσχέδιο έρχεται καθώς κορυφαίοι γεωεπιστήμονες κατηγόρησαν παλαιότερα τα Ηνωμένα Έθνη ότι εμπλέκονται σε συνωμοσία για την καταστροφή του περιβάλλοντος της Γης.

Στην εργασία τους,  που δημοσιεύτηκε  στο «Advances In Social Sciences Research Journal» τον Σεπτέμβριο του 2022, οι James Marvin Herndon και Mark Whiteside προειδοποίησαν ότι «ο χρόνος είναι λίγος για την ανθρωπότητα για να τερματίσει οριστικά όλες τις δραστηριότητες γεωμηχανικής», καθώς «καταστρέφουν συστηματικά τα συστήματα υποστήριξης της Γης και δηλητηριάζουν την ζωή σε αυτόν τον πλανήτη».

Πριν πόσα χρόνια μιλούσε ο Λιακόπουλος για τους χημικούς αεροψεκασμούς;;;

Πώς χαρακτηρίζεται στην Ελλάδα όλο αυτό;;; HOAX! Στο εξωτερικό όμως, εκτός των σπηλαίων που ζουν οι… «ειδικοί» στην Ελλάδα, έχει ανοίξει εδώ και καιρό συζήτηση περί αυτών και σε μία Πολιτεία των ΗΠΑ μάλιστα δείχνουν να λαμβάνονται δραστικά μέτρα!

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί