Ψηφίστηκε στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου- ο νόμος Α416 που μεταξύ άλλων προβλέπει τη σύλληψη και ακολούθως μεταφορά ατόμων με «μεταδοτικές ασθένειες» σε «καθορισμένες κρατικές εγκαταστάσεις».
Το el.gr με δημοσιεύματά του είχε προειδοποιήσει για τη νέα “καταιγίδα” που μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη. (Δείτε ΕΔΩ )
Σαν σκοπό αυτό το νομοσχέδιο που στήριξαν οι αριστεροί Βουλευτές και Γερουσιαστές έχει την απομάκρυνση των ανθρώπων που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τη δημόσια υγεία!
Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο υπογραφεί από τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, υγιείς άνθρωποι που θεωρούνται «μεταδοτικοί» θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε σύγχρονα “στρατόπεδα συγκέντρωσης”!
Μάλιστα το να βγει κάποιος από αυτές τις κρατικές δομές δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς θα απαιτείται δικαστική απόφαση!
Ο συγκεκριμένος νόμος αφορά άμεσα όχι μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και όλους όσους θεωρούνται “στενές επαφές” ή “ύποπτα περιστατικά”!
Εντέχνως στο εν λόγω νομοσχέδιο ελάχιστες είναι αναφορές που γίνονται στην πανδημία covid-19 και χρησιμοποιούνται γενικότεροι όροι όπως:
«ΔΡΑΣΗ για την τροποποίηση του νόμου περί δημόσιας υγείας, σε σχέση με την απομάκρυνση περιστατικών, επαφών και φορέων μεταδοτικών ασθενειών που αποτελούν κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία».
Μπορείτε να δείτε όλο το νομοσχέδιο ΕΔΩ.
Και συνεχίζει:
«Ένα τέτοιο άτομο ή ομάδα ατόμων θα κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση ή άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις που ορίζονται από τον Κυβερνήτη ή τον πολίτη».
Το μόνο που πρέπει να κάνει η τοπική κυβέρνηση της Νέας Υόρκης -για αρχή- είναι να κατηγορήσει ένα άτομο ότι πιθανώς μολύνθηκε με «ιό» (όχι μόνο covid-19) και αυτό θα δικαιολογούσε την απομάκρυνση του ατόμου από την κοινωνία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Αυτό είπε για κόμμα Τσίπρα, δημοσκοπήσεις και Ισραήλ
- «Οσμή» εμφυλίου στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του δεξιού Κερκ – Παίζουν τα ρέστα τους οι διεθνιστές, video
- Ποιός ξεπέρασε για λίγο τον Έλον Μασκ και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο
- Πέθανε ο αγαπητός παππούς της Σχοινούσας που έγινε viral με τον χορό του, vid
- Τι αλλάζει στα μισθωτήρια ακινήτων από το 2026
- Μήνυμα Στ. Αγγελούδη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού
- Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων για τις καταχρηστικές πρακτικές εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων
- Παύλος Μαρινάκης: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους ελεύθερους επαγγελματίες
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Είναι ανέκδοτο να λένε πως εμείς θα φέρουμε μνημόνια»
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ
