Νέο γύρο ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ από Σεπτέμβριο προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης: «Δεν ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»

Πιστός στην πολιτική του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης... και χέρι-χέρι με τον Πλεύρη!

Για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και τα όσα θα…έρθουν από το φθινόπωρο μίλησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που η πανδημία σημειώνει ύφεση λόγω του εμβολιασμού αλλά και της ανοσίας που έχει επέλθει από μετάλλαξη του ιού.

Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία και είναι πιθανό το φθινόπωρο να βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιου είδους νέο κύμα που θα πλήξει κυρίως τους ευάλωτους και τους ηλικιωμένους. Τα μέτρα δεν θα είναι οριζόντια και θα περιμένουμε τις υποδείξεις της επιτροπής για τις ηλικίες στις οποίες θα πρέπει να γίνει η 4η δόση».


«Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να φθίνει»,
είπε ακόμα ο πρωθυπουργός μιλώντας σε συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή» που διοργανώνουν η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και το ygeiamou.gr συμπληρώνοντας:

«Κάναμε καμπάνια ευαισθητοποίησης και χωρίς να πάμε σε οριζόντια μέτρα σπεύσαμε να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

«Ο απολογισμός για την πανδημία πρέπει να γίνει με αληθινά στοιχεία και να μην μπούμε στην μυλόπετρα των κομματικών αντιπαραθέσεων. Πρέπει να μπει ένας δείκτης στην συζήτηση αυτός της υπερβάλλουσας θνησιμότητας. Η χώρα μας ήταν στην 12η θέση και αυτό δεν αμφισβητείται σε μια χώρα που έχει τον δεύτερο γηραιότερο πληθυσμό καθώς έχει δημοσιευθεί και στα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά του κόσμου. Είναι απαράδεκτο και ψέμα να λέμε ότι είμαστε πρώτοι σε θανάτους».

(φωτο: Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί