«Μπουρλότο» έβαλε ΒΙΝΤΕΟ του Κιάμου: Μπουζούκια με εμβόλιο!!! «Δεν σέβεσαι την επιλογή μας να μην εμβολιαστούμε», γράφουν οι φαν του

«Πόρτα» στους ανεμβολίαστους! Η νέα νυχτερινή Ελλάδα είναι εδώ!!!

Σας αρέσουν τα μπουζούκια;;; Τότε εμβόλιο!

Όπως μεταδίδεται, έγιναν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν κάποια νυχτερινά μαγαζιά.

Η ανακοίνωση από τον Πάνο Κιάμο για την επιστροφή του στις πίστες στις 14 Ιουλίου στο Posidonio γεννά ερωτηματικά!

Συγκεκριμένα, το βίντεο του γνωστού τραγουδιστή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η απόφαση της διεύθυνσης του μαγαζιού είναι να δέχεται μόνο εμβολιασμένους ή πολίτες που έχουν περάσει το τελευταίο εξάμηνο τον κορονοϊό, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη πληρότητα.

Χαρακτηριστικά στο video που ανέβηκε, ο Κιάμος φαίνεται να λέει: «Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε οτι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Οι αντιδράσεις πολιτών κάτω από το ποστάρισμα αυτό, δεν ήταν και τόσο θετικέ. Από τα 2.000 και πλέον reactions, μπορεί περισσότερα από 1.500 να ήταν θετικά όμως τα περίπου 350 σε μία σελίδα αγαπητού καλλιτέχνη μόνο λίγα δεν είναι.

Εκεί όμως που γίνεται πραγματικός χαμός είναι στα σχόλια που έχουν ξεπεράσει τα 500 και τα περισσότερα από αυτά είναι αρνητικά, καθώς ο κόσμος που τον ακούει αντιδρά στον διαχωρισμό αυτό.

«Σε άκουγα για χρόνια από τη στιγμή που δεν σέβεσαι την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ τελείωσες για μένα», γράφει ένας χρήστης.

«Κάνετε διακρίσεις στον κόσμο για κάτι που είναι προσωπικό δεδομένο. Και ποιοι είστε εσείς που θα ελέγχετε αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο», γράφει άλλη χρήστρια.

«Κλείνετε την πόρτα σε όσους:- σας έχουν στηρίξει οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια- ανθρώπους αληθινούς που σας στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές- τα παιδιά σας- τους συγγενείς σας κτλμόνο και μόνο επειδή για τον οποιοδήποτε δικό τους λόγο, δεν έχουν εμβολιαστεί», αναφέρει άλλη φαν του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί