Μετά την δημοσιογράφο ελληνικής πρωινής εκπομπής αλλά και τον υπουργό Υγείας της Μελβούρνης στην Αυστραλία, οι οποίοι, σύμφωνα με ελεγκτές ειδήσεων, μπερδεύτηκαν και είπαν πως οι εμβολιασμένοι είναι έως και 95% στις ΜΕΘ και τα νοσοκομεία, μπερδεύτηκε και κεντρικό ειδήσεων της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ενώ γινόταν αναφορά στις εισαγωγές στις απλές κλίνες νοσηλείας και τις ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκράτειου στην Θεσσαλονίκη, οι κάρτες έδειχναν τους εμβολιασμένους περισσότερους από τους ανεμβολίαστους.
Δείτε:



Ωστόσο, μόλις η δημοσιογράφος αντίκρυσε τις καρτέλες, «κόλλησε» στον «αέρα» και τελικά, ενώ άλλα έδειχνε το κανάλι, εκείνη διάβαζε το ανάποδο, παρουσιάζοντας τους ανεμβολίαστους περισσότερους από τους εμβολιασμένους.
Μπερδεύτηκαν μάλλον πάλι, καθώς τα επίσημα στοιχεία, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται, κάνουν λόγο για περισσότερους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
- EY ZHN: Ενημερωτική εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τις τουριστικές διαδρομές με άξονα την Αριστοτελική φιλοσοφία
- Ο Τραμπ αναχώρησε για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο