Μόνο ΣΟΚ με αυτό που φέρεται να μοίρασε το κράτος για τον covid στα νηπιαγωγεία! ΦΩΤΟ-Ντοκουμέντο

Επιχειρήση κατατρομοκράτησης των παιδιών με κρατική "βούλα"!

«Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» είναι το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορωνοϊό για το οποίο έχει δοθεί το ελεύθερο να μοιραστεί στα νηπιαγωγεία όλης της χώρας!

Μετά από καταγγελίες γονέων στα social media, το el.gr έψαξε για το συγκεκριμένο εικονογραφημένο βιβλίο και τη διανομή του στα σχολεία.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται η έγκριση της διανομής του παραμυθιού σε μαθητές των νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2020-2021 Η διανομή του βιβλίου σε όλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Το βιβλίο συγγράφηκε το 2020, ενώ η ίδια η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε συγχαρεί προσωπικά τον Ευγένιο Τριβιζά:

Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά“, είχε δηλώσει.

Ιδού η σχετική απόφαση:

Ο διαμοιρασμός συνεχίζεται και κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Το επίμαχο βιβλίο παρουσιάζει μία…φανταστική ιστορία όπου εξωγήινοι μυρμηγκοφάγοι καταστρώνουν ένα ύπουλο σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη και να εξολοθρεύσουν τους κατοίκους της.

Μάλιστα οι πρώτοι και καλύτεροι στόχοι τους είναι τα παιδιά! Ως….στρατηγός τους αναφέρεται ο «Κόβιντ-19 ο Μικροπρεπής», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο κ. Τσιόδρας, απευθυνόμενος στα παιδιά, μιλάει για το εμβόλιο που είναι το κύριο όπλο με το οποίο θα κατατροπωθεί ο εισβολέας:

Χρήστες διαμαρτύρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα το βιβλίο, απεικονίζοντας με αποκρουστικό τρόπο τον «Κόβιντ-19».

Τα πολλά λόγια περισσεύουν:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! Στην μία εικόνα αριστερά απεικονίζονται τα παιδιά μαζί χαρούμενα να παίζουν και στη δεξιά είναι με…αποστάσεις διασκορπισμένα.

Η δεξιά εικόνα είναι και η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ(!!!!) όπως προσπαθεί να μας πείσει το βιβλίο.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί