«ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ»!!! Ξεκινά άμεσα ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που θα μας προτείνουν να ζούμε – ΒΙΝΤΕΟ στα ελληνικά ΜΜΕ

«Θα δουλεύουν για εμάς τα ολογράμματά μας» - ΥΠΕΡΒΟΜΒΕΣ! Δεν τα λέει πλέον ο Λιακόπουλος αλλά οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι!!!

Όπως ήδη γνωρίζετε (ΕΔΩ), ο Ζούκερμπεργκ, χρησιμοποιώντας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, παρουσίαζε, το metaverse, το «μετασύμπαν» που σύμφωνα με τον ίδιο συνιστά το μέλλον του Ίντερνετ, προσφέροντας έναν εναλλακτικό ψηφιακό κόσμο.

Είναι σαφές πως το facebook, ενώ μαγνήτισε στους κόλπους τους δισεκατομμύρια χρήστες, από τους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία εμπιστεύτηκε σχεδόν τα πάντα στην δημοσιότητα, τώρα θέλει να τους περάσει σε έναν καινούριο εικονισμό κόσμο, στον οποίο θα εκτονώνονται, θα είναι ακόμα και βασιλιάδες, καθώς στην ζωή εκτός facebook θα υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις.

Όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει η παρακάτω είδηση για την ανθρωπότητα, με την ελληνική τηλεόραση να είναι εκείνη που τον δικαίωσε σήμερα!

Συγκεκριμένα το θέμα παρουσιάστηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό και δόθηκαν και εξτρά πληροφορίες, όπως και εικόνες.

«Με τρομάζει, είναι τρομακτικό», είπε η τηλεπαρουσιάστρια με την ρεπόρτερ να αναφέρει πως τα «ολογράμματά» μας που θα ζουν στον ψηφιακό κόσμο θα μπορούν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ενώ εμείς προφανώς θα καθόμαστε κάπου δικτυωμένοι, όπως ειπώθηκε, με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, πρκειμένου να αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με το εικονικό περιβάλλον.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ όμως έχει ενημερώσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αυτό θα γίνεται ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, καθώς η τεχνολογία προχωράει!

«Θα υπάρξουν νέοι τρόποι διαδραστικότητας με συσκευές που θα είναι πολύ πιο φυσικές από το άγγιγμα του πληκτρολογίου ή το πάτημα ενός κουμπιού. Θα κάνετε κινήσεις ή θα προφέρετε λέξεις. Θα αρκεί ακόμη και να σκεφτείτε μία ενέργεια για να υλοποιηθεί», ανήγγειλε ενθουσιασμένος ο ιδρυτής του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τα βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί