Καταστάσεις ΧΑΟΥΣ στις ΗΠΑ! Σε καταφύγιο οδηγήθηκε ο Τραμπ – Πυρπόλησαν εκκλησία κοντά στον Λευκό Οίκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο βρίσκονται οι ΗΠΑ.

Αρκετές αμερικανικές πόλεις βιώνουν πρωτοφανούς έκτασης και βιαιότητας επεισόδια, ενώ κανείς πλέον δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πόσοι είναι οι νεκροί στους δρόμους.

Τις τελευταίες ώρες δε επίκεντρο των επεισοδίων έγινε η Ουάσινγκτον και συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από τον Λευκό Οίκο.

Επί αρκετή ώρα, ταραχοποιοί πολιορκούσαν τον Λευκό Οίκο σημαίνοντας «κόκκινο συναγερμό» στην φρουρά του κτηρίου και στέλνοντας τον Τραμπ στο καταφύγιο!

Οι επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ μετέφεραν τον πρόεδρο της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ , μαζί με την σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον σε υπόγειο καταφύγιο για περίπου μια ώρα το βράδυ της Παρασκευής.

Πυρπόλησαν εκκλησία του Αγίου Ιωάννη

Από το συγκεντρωμένο πλήθος και την οργή του δεν γλίτωσε ούτε η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου.

https://twitter.com/MrJones_tm/status/1267284588063309825

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα· το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) για να διαλύσει τους συμμετέχοντες σε διαδήλωση εναντίον της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού μπροστά στον Λευκό Οίκο, καθώς ξέσπασαν επεισόδια σε διάφορες περιοχές της Ουάσινγκτον.

Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε μπροστά στην επίσημη κατοικία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πλακάτ και βάζοντας φωτιές, παρότι στην αμερικανική πρωτεύουσα έχει τεθεί σε εφαρμογή απαγόρευση της κυκλοφορίας κατ’ εντολή της δημάρχου Μιούριελ Μπάουζερ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβλήθηκε στην αμερικανική πρωτεύουσα μετά τις νέες διαδηλώσεις κοντά στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε η δήμαρχος της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, η Μιούριελ Μπάουζερ, την επομένη μιας νύχτας που σημαδεύτηκε από βίαια επεισόδια σε πολλές πόλεις της χώρας.

Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις «23:00 της Κυριακής ως τις 06:00 της Δευτέρας», διευκρίνισε η Μπάουζερ μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι έδωσε εντολή να αναπτυχθεί η Εθνοφρουρά στην πόλη για να ενισχύσει την αστυνομία.

(φωτο:video screenshot)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί