• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η τελευταία προειδοποίηση για ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Είπαν και ελάλησαν! ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Η τελευταία προειδοποίηση για ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Είπαν και ελάλησαν! ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Κανείς δεν μπορεί να πει «δεν ήξερα»!!!

Τώρα ειδικά με την τεχνητή ενεργειακή κρίση, η Τεχνητή Νοημοσύνη διεισδύει ολοένα και περισσότερο στην βιομηχανία ενέργειας.

Τυπικοί τομείς εφαρμογής είναι το εμπόριο ηλεκτρικής ενέργειας, τα έξυπνα δίκτυα ή ο τομέας σύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας, θερμότητας και μεταφορών. Προαπαιτούμενα για αυξημένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στο ενεργειακό σύστημα είναι η ψηφιοποίηση του ενεργειακού τομέα και ένα αντίστοιχο μεγάλο σύνολο δεδομένων που είναι πολύτιμο.

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν πως οι τόσες κρίσεις που προκαλούνται, κατά πολλούς ηθελημένα, μέσω της επιβολής των λάθων πολιτικών στους ηγέτες ανά τον κόσμο, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν γνωρίζουν την «τύφλα» τους και απλά υπακούν, επιφέρουν και τις μαζεμένες «λύσεις» για μία μεγάλη επανεκκίνηση του πλανήτη με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και ενός νέου παγκοσμίου αριστερόστροφου μοντέλου.

 Πριν γίνει ό,τι γίνει, τα «καλά παιδιά» της παγκοσμιοποίησης, προειδοποιούν τους πολίτες για όσα έρχονται. Πείτε το «βίτσιο», πείτε το «υποχρέωση», όμως το κάνουν!

Έτσι ο Elon Mask, ο γνωστός διεθνιστής που προωθεί το 5G ίντερνετ μέσω δορυφόρων και τα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο, έκανε λόγο για την τελευταία προειδοποίηση σε σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη!

«Η τεχνητή νοημοσύνη, που είναι ψηφιακή νοημοσύνη, θα ξεπεράσει την βιολογική νοημοσύνη με μεγάλη διαφορά. Το μηχάνημα θα είναι όχι απλώς εξυπνότερο, αλλά σημαντικά εξυπνότερο από τον άνθρωπο», τονίστηκε με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τι ακριβώς ακολουθεί;;; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε, καθώς είπαν και ελάλησαν, αλλά… «αμαρτίαν είχον»!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.