Έβγαλαν «ΤΡΕΛΟΥΣ» στον «αέρα» τους «σκεπτικιστές αρνητές»!!! Θα γίνει το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!! Αποδομούνται ένα-ένα όσα ειπώθηκαν!!!

Δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο;;; Είσαι φοβισμένος και πλάθεις μία θεωρία, προκειμένου να κρύψεις τον φόβο σου!!!

Αυτά ειπώθηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο οι δημοσιογράφοι κάλεσαν ψυχολόγο για να σκιαγραφήσει τους «αρνητές» όπως τους ονομάζουν!

«Όταν λαμβάνω μία πληροφορία που μου αυξάνει το στρες και το άγχος, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μπαίνω στην διαδικασία της άρνησης», είπε η ψυχολόγος και συνέχισε:

«Αν αυτό όμως κρατήσει πολύ τότε γίνεται επικίνδυνο. Αν αρνηθώ δηλαδή μία πραγματικότητα (σ.σ. βλέπε αυτά που διατείνονται νυχθημερόν οι τηλέ-ειδικοί), αρχίσω και φτιάχνω μια δική μου (σ.σ. άρα όποιος αρνείται αυτά που λένε οι τηλέ-ειδικοί είναι τρελός)».

Συνεχίζει η ψυχολόγος:

«Οι σκεπτικιστές αρνητές, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, φτιάχνουν ένα αφήγημα, ψάχνουν και βρίσκουν μία θεωρία, όπως κάποιος επιστήμονας που λέει πως δεν υπάρχουμε είμαστε άβαταρ (τον Έλον Μασκ λέει ή τον Χαράρι, με τον οποίο συνομιλεί ο πρωθυπουργός, και λέει πως ζούμε σε εικονικό κόσμο;;; – ΕΔΩ) ή την θεωρία της επίπεδης γης (σ.σ. εντέχνως ρίχνουν στην κουβέντα την επίπεδη γη, προκειμένου όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή κάτι άλλο που ζητά η κεντρική εξουσία, να ταυτιστούν με τον Μεσαίωνα, ΕΝΩ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ), βρίσκουν οι σκεπτικιστές ένα αφήγημα για να τεκμηριώσουν τον φόβο και την άρνησή τους».

Στην συνέχει αποκάλεσαν τον αρνητή «μειοψηφία», καθότι αρνείται να κάνει αυτά που κάνουν όλοι! ΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ)

Έχει κι άλλο το βίντεο!!!

Ο δημοσιογράφος ρωτά την ψυχολόγο, ποιος είναι «ειδικός» για να αναλάβει τους αρνητές με εκείνη να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα ενός ψυχικά ασταθή και προβληματικού ανθρώπου:

«Δείχνουν οι αρνητές ένα εγώ, το οποίο δεν είναι ψυχικά ανθεκτικό και για αυτό πλάθουν μία πραγματικότητα που είναι πιο εύκολα διαχειριστική (σ.σ. τρελούς βγάζουν λοιπόν τους αντιρρησίες και πως χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας)».

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟ;;;

«Να παραδεχτώ πως δεν γνωρίζω, γι’ αυτό εμπιστεύομαι τους ειδικούς. Και όταν έρχεται η απάντηση πως υπάρχουν ειδικοί, οι οποίοι διαφωνούν, θα πω βεβαίως για αυτό και υπάρχει μια γενικότερη κατηγορία που είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (σ.σ. διεθνιστική τάξη πραγμάτων  – ΕΔΩ), όπου όλοι οι ειδικοί των ειδικών ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (σ.σ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;).

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί