Μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ξεκίνησε να μιλάει για τα τσιπάκια, εδώ και 20 χρόνια. Τον έλεγαν γραφικό!
Το el.gr ήταν εκείνο που πρώτο ειδοποίησε πως τα μικροτσίπ έρχονται στην Ευρώπη για όσους θελήσουν να τα εμφυτεύσουν στο σώμα τους. Τότε είχαν χαρακτηρίσει την είδηση HOAX οι γνωστοί άγνωστοι.
Ενδεχομένως, σε μία ανώτερη τεχνολογικά μορφή, να προσφερθεί μαζικά στους πολίτες ως μέσο υγειονομικής και πολιτικής ταυτοποίησης αλλά συναλλαγών.
Πλέον όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης –ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- προετοιμάζουν, πιθανώς, την κοινή γνώμη για την έλευσή τους, καθώς αναμεταδίδουν με καθυστέρηση την είδηση από την Σουηδία, την οποία φυσικά πρώτο το el.gr εντόπισε και σας έδωσε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Όπως μεταδίδουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης: «Η Σουηδία θα είναι η πρώτη χώρα που θα βάλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε μικροτσιπ το οποίο θα τοποθετείται υποδόρια στο χέρι και τα δεδομένα θα ανιχνευονται από smartphone. To τσιπάκι έχει μέγεθος κόκκου ρυζιού και ήδη 6.000 Σουηδοί έχουν προχωρήσει στην εμφύτευση».
Γιατί το δείχνουν και στην Ελλάδα;;; Τηλέ-ειδικοί έσπευσαν να πουν πως δεν τίθεται (ακόμα;;;) θέμα πιστοποιητικού σε εμφυτευμένο μικρτσίπ. Πόσα έχουν πει όμως και έχουν γίνει άλλα;;;
Θα το βγάλουν τώρα και αυτό HOAX;;;
Για την ώρα, στην Ελλάδα, εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη η ταυτότητα, σε ψηφιακή μορφή, για το covid free wallet των κινητών τηλεφώνων. Αυτό ανακοίνωσε στη Bουλή ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας. Όπως διευκρίνισε ο κ. Λιβάνιος, στην ταυτότητα ψηφιακής μορφής, θα είναι αποθηκευμένα ορισμένα στοιχεία του κατόχου της, όπως φωτογραφία, όνομα και ημερομηνία γέννησης, ώστε να γίνεται ευκολότερος ο έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτοποίησης ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που θέλει να εισέλθει σε ένα κατάστημα.
Δείτε τώρα να παίζουν την είδηση για το τσιπάκι στα ελληνικά:
Δείτε ΕΔΩ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Δεκεμβρίου
- Αττική: Σε λειτουργεία οι 8 κάμερες τεχνητής νοημοσύνης! Δείτε τι έχουν εντοπίσει
- Πάει Ιεροσόλυμα σήμερα ο Μητσοτάκης – Ποιούς θα συναντήσει
- Σταμάτης Γονίδης: Ο Χριστός είπε όποιος θέλει με ακολουθεί
- Πώς εκφράζονται οι Έλληνες όταν ενθουσιάζονται! Bίντεο
- Ο Πούτιν ταπείνωσε ρεπόρτερ δυτικών ΜΜΕ: «Κάνετε τη μία ανοησία μετά την άλλη» – Video
- Ουκρανία: Υπάρχει φόβος και πίεση
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ








