Επικίνδυνη εξέλιξη: Έτσι θα μας βρίσκει η μισάνθρωπη παγκόσμια εξουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος που ξέρουμε,

δίνει τη θέση του σε μια νέα εποχή, στην οποία όλα και όλοι θα είναι συνδεδεμένα. Με τον ερχομό του 5G και του διαδικτύου των πραγμάτων, κανείς δεν θα μπορεί να κάνει κάτι χωρίς κάποιος να τον παρακολουθεί. Θα πει κανείς, πως το ίδιο συμβαίνει και τώρα και δεν θα έχει άδικο.

Σίγουρα όμως δεν θέλουμε να περάσουμε σε μεγαλύτερο έλεγχο και αυξημένες μεθόδους παρακολούθησης και εντοπισμού μας.

Για το εν λόγω θέμα θα μπορούσε κανείς να γράψει πολλά, προσεγγίζοντας το υπό διάφορες οπτικές γωνίες, ωστόσο στο παρόν άρθρο, θα μιλήσουμε για κάτι απλό που οι περισσότεροι έχουν δεί σε ταινίες, σειρές ή ακόμη και σε βιντεοπαιχνίδια.

Ο κόσμος στον οποίο οδεύουμε, είναι ένας κόσμος που ολοένα και περισσότερο, μέρα με την ημέρα, θα γίνεται πιο ψηφιακός. Η ίδια η καθημερινότητά μας θα αλλάξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και νέοι τεχνολογικοί όροι θα «εισβάλλουν« σε αυτή. Όποιος δεν μπορεί να «ακολουθήσει» θα μένει πίσω, αποκομμένος και ξεχασμένος.

Όλο και περισσότερα πράγματα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε με τη βοήθεια διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών και όταν οι υποδομές του νέου κόσμου ολοκληρωθούν και εν τω μέσω διαφόρων στημένων και μη περιστατικών θα οριστεί αργά ή γρήγορα ένα εξελιγμένο σύστημα ταυτοποίησης αλλά και συναλλαγών, που θα προϋποθέτει όλοι παγκόσμια να πάρουν κάποιου είδους τσιπάκι, που θα πιστοποιεί το ότι είναι νομοταγείς πολίτες της νεας παγκόσμιας κοινωνίας την «ειρήνης και της προόδου».

Και που είναι το πρόβλημα θα πει κανείς; Ποιο το κακό στο να πάρει κανείς αυτό το τσιπάκι και να γίνει μέλος της παγκόσμιας κοινωνίας απολαμβάνοντας τα καλούδια της τεχνολογίας;

Το κακό βρίσκεται στο εξής: Όταν έρθει η ώρα του «τσίπ», τότε θα γίνει σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ιωάννου (για όσους το δέχονται), η αρχική επιλογή για το αν ο κάθε άνθρωπος επιθυμεί ή όχι, τον Χριστό και την αλήθεια που μας αποκάλυψε για το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και υπάρχει ο αληθινός φωτεινός κόσμος στον οποίο μας καλεί να γυρίσουμε.

Λέμε αρχική επιλογή, αφού όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, τα «χαράγματα» θα είναι 3. Αναλυτικά γι’αυτά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Όποιος πάρει τα «χαράγματα» αυτά, τότε θα έχει πουληθεί ψυχή τε και σώματι στον διορισμένο από τον ΟΗΕ παγκόσμιο ηγέτη, που δεν θα είναι άλλος από τον λεγόμενο Αντίχριστο, δηλαδή τον Διάβολο, Σατανά, Γιαχβέ, ενσαρκωμένο, με αντάλλαγμα το να γίνει μέλος της παγκόσμιας κοινωνίας και να έχει ένα συσσίτιο και μια υποτυπώδη «ασφάλεια» .

Όσοι όμως δεν πάρουν το πρώτο αλλά και τα υπόλοιπα «χαράγματα»; Αυτοί δεν θα έχουν θέση στην κοινωνία αυτή. Μάλιστα όπως γράφει η Αποκάλυψη θα κυνηγηθούν αγρίως μέσα στις πόλεις-γκέτο. Πως όμως θα τους βρίσκει η παγκόσμια εξουσία, δίχως να έχουν πάρει εκείνοι εμφυτεύματα;

Τη λύση θα τους δώσει η τεχνολογία του κακού για ακόμη μια φορά. Από τα πιο μικροσκοπικά, μέχρι τα πιο μεγάλα, χιλιάδες οπλισμένα ρομπότ με τα γνωστά σε όλους ιπτάμενα DRONES να πρωτοστατούν, θα ψάχνουν τους αντιρρησίες και επαναστάτες κατά του παγκόσμιου καθεστώτος στις πόλεις, στις επαρχίες και αργότερα στα βουνά για να τους σκοτώσουν.

Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από το πως μπορεί ένα σύγχρονο DRONE να εντοπίζει και να σκοτώνει τον στόχο του, δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Όπως καταλαβαίνετε, τα παραπάνω «εργαλεία», που θα έχουν αρκετά ανεπτυγμένη νοημοσύνη και όλα θα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου των πραγμάτων, θα αναλάβουν να «ξετρυπώσουν» όλους όσους θα κρύβονται από την παγκόσμια εξουσία όντες κυνηγημένοι.

Και τι ελπίδα έχουν άραγε αυτοί, απέναντι σε έναν τέτοιο εχθρό;

Σίγουρα σχεδόν καμία, με τη βοήθεια του Θεού όμως, όλα γίνονται αφού πάντα Ιησούς Χριστός Νικά και ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

(φώτο: Unsplash)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί