• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ασταμάτητες πρόβες «σφαγίσματος»! ΚΑΝΕΙΣ δεν περνάει δίχως να έχει σκαναριστεί! – ΒΙΝΤΕΟ

Ασταμάτητες πρόβες «σφαγίσματος»! ΚΑΝΕΙΣ δεν περνάει δίχως να έχει σκαναριστεί! – ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα είναι χαρτιά και smartphones, αύριο όμως το ίδιο το ανθρώπινο σώμα θα είναι αυτό που θα σκανάρεται!

Μπορεί όλα αυτά πριν μερικά χρόνια να φαίνονταν υπερβολικά και να τα παρομοίαζαν με κινδυνολογίες και γραφικότητες, ωστόσο σήμερα συμβαίνουν και τα δέχονται οι πάντες δίχως την παραμικρή αντίρρηση.

Ο λόγος για τις οργουελικές σκηνές που εκτυλίσσονται στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών τις τελευταίες ημέρες όπου επιστρατεύονται μέχρι και…σαρωτές εγγράφων για να ελεγχθεί αν κάποιο αυτοκίνητο επιτρέπεται να περάσει!

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα των επίδοξων εκδρομένων προς την επαρχία, η ΕΛ.ΑΣ. επιστράτευσε και την τεχνολογία, ανθρώπους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στα διόδια να έχουν στη διάθεσή τους πλέον ειδικούς σαρωτές με τους οποίους μπορούν να δουν σε πραγματικό χρόνο αν τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι επιβαίνοντες των ΙΧ ισχύουν ή είναι ψευδή!

Μάλιστα σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ένα έγγραφο (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) είναι πλαστό ή έχει λήξει, τότε ο…παραβάτης κινδυνεύει με τσουχτερά πρόστιμα.

H ουσία είναι όμως ότι οι Έλληνες εκπαιδεύονται πως για να φύγουν από την πόλη-φυλακή τους θα πρέπει όχι μόνο να φέρουν πάνω τους δικαιολογητικά για το κράτος, αλλά και να τα επιδεικνύουν προς…σάρωση στο εκάστοτε όργανο της τάξης: