Μεγάλη επανεκκίνηση και στο φαγητό!!! Μηχανές αντικαθιστούν τα ζώα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση...

Μεγάλη επανεκκίνηση και στο φαγητό! Την λύση την δίνει ολλανδική πολυεθνική εταιρεία, η οποία έχει κατασκευάσει μία μηχανή που θα παράγει κρέας χωρίς κρέας, προκειμένου, όπως λένε να «τρώμε όσο κρέας θέλουμε» αλλά όχι από κρέας.

Το βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο πρωτοστατεί στην «Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) του πλανήτη, σχέδιο στο οποίο έχουν συμφωνήσει όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Δύσης, μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει το WEF: «Αυτή η ολλανδική εταιρεία μετατρέπει τα τρόφιμα, τα οποία δίδονται συνήθως σε εκτρεφόμενα ζώα, σε υποκατάστατα κρέατος. Έχουν γεύση όπως το πραγματικό κρέας. Με μια καινοτόμο μέθοδο που αναπτύχθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Wageningen, ο χορτοφάγος χασάπης Jaap Korteweg μπορεί να παράγει μπιφτέκια, κιμά και κεμπάπ χρησιμοποιώντας μία μικρή ποσότητα της τροφής, η οποία απαιτείται για την καλλιέργεια κρέατος από ένα ζώο. Με την μείωση του χώρου και των ζωοτροφών που χρησιμοποιούνται για την εκτροφή ζώων, αυτή η δημιουργική προσέγγιση θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του πλανήτη μας».

«Πάντα ονειρευόμουν μία μηχανή, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει τα ζώα και να παράγει κρέας από αυτά με τα οποία ταΐζουμε τα ζώα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Jaap Korteweg.

Το βίντεο είχε γυριστεί το 2019, αλλά το WEF το έφερε εκ νέου στην επικαιρότητα λόγω της επικείμενης Συνόδου που θα λάβει χώρα στην Σιγκαπούρη, αλλάζοντας τον κόσμο, όπως τον ξέρουμε (ΕΔΩ).


Η πανδημία αποτελεί ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να αναστοχαστούμε, να φανταστούμε διαφορετικά και να επανεκκινήσουμε-επαναρυθμίσουμε τον κόσμο μας – Klaus Schwab – Ιδρυτής και Διοικητικός Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
 

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί