• Αρχική
  • Άρθρα
  • Με αυτό θα μπορείς να δουλεύεις: Barcode αναγνώρισης – Ο ιός «εκτοξεύει» τις εξελίξεις

Με αυτό θα μπορείς να δουλεύεις: Barcode αναγνώρισης – Ο ιός «εκτοξεύει» τις εξελίξεις

Τα γεγονότα «τρέχουν»...

Συνεχίζεται ο πανικός, ο οποίος έχει σπαρθεί με αφορμή τον κορωνοϊό και δίνει στην ανθρωπότητα «λύσεις», οι οποίες παραπέμπουν σε εποχές, στις οποίες οι άνθρωποι θα φέρουν Barcode, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις όποιες ανάγκες της καθημερινότητας.

Στα σενάρια για την επόμενη ημέρα που εξετάζει η γερμανική κυβέρνηση περιλαμβάνονται και μέτρα που ήδη έχουν εφαρμοσθεί στην κομμουνιστική Κίνα (!!!!) και την Νότια Κορέα.

Σε αντίθεση με Ινδία και Κύπρο, όπου οι άνθρωποι σφραγίζονται ή τοποθετούν στα χέρια μικροτσίπ (ΕΔΩ) επειδή βρίσκονται σε καραντίνα, στην Γερμανία εξετάζουν την έκδοση ενός «πιστοποιητικού ανοσίας» για όσους είναι υγιείς.

Το πιστοποιητικό ανοσίας θα στέλνεται με ένα barcode στα κινητά τηλέφωνα και με αυτό θα είναι σε θέση ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορεί και να εργάζεται ελεύθερα δίχως περιορισμούς.

Επαναλαμβάνουμε: Στην Γερμανία θα στέλνουν Barcode για να μπορούν οι υγιείς να δουλεύουν. Χωρίς αυτό;

Αρχικά σχεδιάζεται να εκδοθούν 100.000 τέτοια “πιστοποιητικά ανοσίας”.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτό παραμένει ακόμα στα χαρτιά, καθώς είναι αμφίβολο το εάν μπορούν να εφαρμοσθούν στα πλαίσια του ισχύοντος Συντάγματος στην Γερμανία. Οι εποχές όμως αλλάζουν γρήγορα, όπως παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό και πράγματα, τα οποία δεν πιστεύαμε πως θα ζήσουμε, τα ζούμε! Ένα Σύνταγμα θα αλλάξει σε χρόνο ρεκόρ, αν υπάρχει ανάγκη ζωής ή θανάτου, όπως μας λένε τώρα.

Επομένως, κυοφορείται η ιδέα ενός χαρακτηριστικού με Barcode, προκειμένου οι άνθρωποι να μπορούν να δουλεύουν. Δεν αποκλείεται αργότερα αυτό να μπαίνει με σφραγίδα στο χέρι ή να εμφυτεύεται μέσα σε μικροτσίπ/βιοτσίπ/νανοτσίπ, το οποίο θα συνιστά σημείο αναγνώρισης του κάθε πολίτη.

ΦΩΤΟ PEXELS