Λιακόπουλε τι τα έλεγες για τα ΣΠΙΤΙΑ;;; Τώρα τα είπε ο Μητσοτάκης στην Σακελλαροπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Όλα στις μέρες μας...

O Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνάντησής του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, επιβεβαίωσε το γεγονός πως το κράτος θα εξασφαλίζει πλέον ΦΘΗΝΗ ΣΤΕΓΗ για τους νέους και όχι μόνο, προκειμένου πλέον οι πολίτες να συνηθίζουν πως η εξουσία θα εξασφαλίζει τα ΒΑΣΙΚΑ στους καλούς και υπάκουους πολίτες, οι οποίοι θα αποτελούν τους υποστηρικτές της στην κοινωνία, όντες εξαρτημένοι από αυτήν.

Όσους λένε όχι άλλωστε, για παράδειγμα στα εμβόλια, ο πρωθυπουργός τους έχει αποκαλέσει ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ και δεν ανήκουν στον κομματικό στρατό του.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά στους άξονες του σχεδίου για φτηνή στέγη σε νέους με δάνειο (λεπτομέρειες ΕΔΩ), νέα ζευγάρια και φοιτητές κάνοντας λόγο για εντυπωσιακή ανταπόκριση από τους νέους και υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι για την κυβέρνηση, πρώτη προτεραιότητα.

Και τι λέει για το προσεχές μέλλον το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος», οπότε στο τέλος και η κατοικία θα περάσει στα χέρια του κράτους, το οποίο ΔΑΝΕΙΖΕΙ ξανά με λεφτά των διεθνιστών, οι οποίοι αλλάζουν τους όρους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Δείτε τον Μητσοτάκη να ανακοινώνει τα μαντάτα στην ΠτΔ! Φταίει ο Λιακόπουλος που τα έλεγε…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί