ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ: Τα 10 πιο ανατριχιαστικά και πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από το WEF, vid

Διαβάστε προσεχτικά

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), μέσω των ετήσιων συνεδριάσεων του στο Νταβός, επιχειρεί να νομιμοποιήσει και να ομαλοποιήσει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, καλώντας μια ομάδα από παγκόσμιους ηγέτες να παρευρεθεί και να μιλήσει στην εκδήλωση.

Τα πραγματικά αφεντικά βέβαια είναι πολύ πιο ισχυρά και δεν έχουν βγει ΑΚΟΜΑ στην βιτρίνα.

Όπως γράφουν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική:

Μια απλή ματιά στην λίστα των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις  αποκαλύπτει την απίστευτη εμβέλεια και την επιρροή του οργανισμού. Τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και των οικονομικών εκπροσωπούνται στο WEF.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι συναντήσεις του Νταβός συγκεντρώνουν κόσμο για να συζητήσουν θέματα όπως «η ανισότητα, η κλιματική αλλαγή και η διεθνής συνεργασία». Αυτή η απλοϊκή περιγραφή φαίνεται να είναι προσαρμοσμένη για να κάνει τον μέσο πολίτη να χασμουριέται από πλήξη. Αλλά τα θέματα στο WEF προχωρούν πολύ περισσότερο από την «ανισότητα».

Όλα αυτά τα χρόνια, άτομα στο WEF έχουν πει κάποια άκρως ανησυχητικά πράγματα, κανένα από τα οποία δεν τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Εδώ είναι τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται από το WEF αυτή την στιγμή.

#10 Διεισδυτικές κυβερνήσεις

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF δεν είναι λάτρης της ελευθερίας. Στην πραγματικότητα, την αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο σε έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Στην έκθεση του WEF του 2010 με τίτλο  «Global Redesign» , ο Schwab υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος διοικείται καλύτερα από έναν «αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος του ΟΗΕ) και επιλεγμένων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (ΟΚΠ)» και όχι από ελεύθερες ή ακόμα και από ελεγχόμενες εθνικές κυβερνήσεις.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον «οι συντριπτικά κυρίαρχοι παράγοντες στην παγκόσμια σκηνή» και ότι «έχει έρθει η ώρα για ένα νέο παράδειγμα ενδιαφερομένων στην διεθνή διακυβέρνηση». Για αυτόν τον λόγο, το  Διακρατικό Ινστιτούτο (TNI) περιέγραψε το WEF ως «ένα σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα» για να αρπάξει την διακυβέρνηση.

Το 2017, στην Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ, ο Schwab παραδέχτηκε απορκάλυπτα αυτό που απορρίπτεται συνεχώς ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Το WEF «διεισδύει» στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο που είχε εντοπίσει το el.gr από το 2017 δείχνει τον Σβαμπ στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ να αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα, λέγοντας πως όχι απλά πρωθυπουργοί είναι εκλεκτοί τους και έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δείτε το βίντεο, στο οποίο γίνεται και αναφορά στον Πούτιν, ο οποίος, ωστόσο, πήρε στην πορεία τον έλεγχο της χώρας του και τους τα γύρισε και τώρα θέλουν πόλεμο εναντίον του.

#9 Έλεγχος μυαλών με χρήση ηχητικών κυμάτων

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν το «Mind Control Using Sound Waves»!

Αυτός είναι ο τίτλος ενός πραγματικού άρθρου που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του WEF. Διαγράφηκε για σκοτεινούς λόγους, αλλά εξακολουθεί να είναι ορατή στα  αρχεία Ιστού .

Στο άρθρο, η τεχνολογία διαφημίζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι «μπορεί να σε θεραπεύσει, μπορεί να σε εθίσει και μπορεί να σε σκοτώσει». Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο του μυαλού ενός ατόμου, από απόσταση. Το άρθρο αναφέρει:

«Μπορώ να δω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγξει τι βλέπει ένα άτομο στο μάτι του μυαλού του, στέλνοντας τα σωστά κύματα στην σωστή θέση στον εγκέφαλό του».

Το συμπέρασμα του άρθρου: Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία. Για να αποφευχθεί η κατάχρηση, θα πρέπει να ρυθμίζεται από οργανισμούς όπως… το WEF. Αυτό είναι βολικό επειδή ορισμένες εταιρείες που αναπτύσσουν αυτήν την τεχνολογία αποτελούν μέρος του WEF. Οπότε καταλαβαίνετε…

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

Για άλλη μια φορά, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας διατυπωμένη έξυπνα για τον εντυπωσιασμό. Δεν είναι. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη συνάντηση του WEF το 2018, όπου ο Albert Bourla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, μιλά για χάπια που περιέχουν μικροτσίπ.

#7 Επαινώντας τα μαζικά lockdowns

Το 2020 και το 2021, πόλεις σε όλο τον κόσμο υπέστησαν μαζικά και δραστικά lockdown, προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, απομόνωση, προβλήματα ψυχικής υγείας, ενδοοικογενειακή κακοποίηση, χρεοκοπίες.. Κατά την διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, σωρεία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καταστράφηκαν, ενώ οι μεγάλες τα βρήκαν δύσκολα.

Παρ’ όλα αυτά, το WEF δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του για τα δραστικά, καταστρεπτικά lockdown. Στην πραγματικότητα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που ονομάστηκε: «Το lockdown βελτιώνει ήσυχα τις πόλεις σε όλο τον κόσμο».

Το βίντεο αναφέρει «Τα lockdown μείωσαν σημαντικά την ανθρώπινη δραστηριότητα… οδηγώντας στην πιο ήσυχη περίοδο της Γης εδώ και δεκαετίες», ενώ δείχνει δυστοπικές εικόνες από κενές πόλεις και αεροπλάνα κολλημένα στο έδαφος.

Όταν αυτό το πράγμα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε έντονες αντιδράσεις. Έτσι το WEF διέγραψε το παραπάνω βίντεο και δημοσίευσε αυτό το tweet.

#6 «Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον»

Κρίνοντας από τα σχόλια στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μισούν απολύτως τα βίντεο που δημιουργούνται από το WEF. Αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν καινούρια. Γιατί δεν τους νοιάζει τι σκέφτεσαι. Θέλουν απλώς να φυτέψουν τον σπόρο της παραφροσύνης τους στο μυαλό σου. Σε ένα βίντεο με τίτλο «Πώς θα μπορούσαν να φαίνονται σύντομα οι ζωές μας» το WEF καλεί τους θεατές να «ρίξουν μια ματιά στο μέλλον». Και είναι ΣΚΟΠΟΣ. Όλα έχουν να κάνουν με την νέα μόνιμη ζωή του COVID.

Το βίντεο είναι γεμάτο με μασκοφόρους, διανομείς καθαρής ποιότητας και κωδικούς QR. Αυτό είναι το μέλλον που θέλουν.

https://twitter.com/i/status/1427721919483326470

#5 Πιέζοντας για Μεγάλη Επανεκκίνηση

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το WEF αντιλαμβάνεται την πανδημία ως «ευκαιρία». Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσουμε την προσωπική μας ύπαρξη αλλά να αναδιαρθρώσουμε ολόκληρη τη δομή του κόσμου σύμφωνα με τις αρχές της διεθνσιτικής τάξης πραγμάτων. Το WEF το αποκαλεί «η Μεγάλη Επανεκκίνηση». Για να προωθήσει αυτήν την Επαναφορά (που απολύτως κανείς δεν θέλει) το WEF κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο.

Το βίντεο αναγγέλλει τον «θάνατο του καπιταλισμού» και φέρνει σύγχρονο κομμουνισμό!

Αντί να επιτρέπει σε επιτυχημένα άτομα και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν οργανικά, το σύστημα της ελίτ θα παρεμβαίνει για να «πάρει τους κατάλληλους ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», σύμφωνα με την ατζέντα των διεθνιστών (2030). Οι επιχειρήσεις δεν θα δουλεύουν πια για τα κέρδη αλλά για να υπηρετούν την Κοινότητα!

#4 «Εκ νέου βαθμονόμηση» της ελευθερίας του λόγου

Η Επίτροπος eSafety της Αυστραλίας, Julie Inman Grant, δήλωσε, πως χρειαζόμαστε μια «αναβαθμονόμηση» μιας ολόκληρης σειράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στοχεύοντας συγκεκριμένα την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα στην προστασία δεδομένων. Αναβαθμονόμηση σημαίνει επαναχάραξη βαθμολογικής κλίμακας – ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

#3 Παρακολούθηση των ρούχων σας

Το WEF θέλει να ελέγχει τα ρούχα σας. Και έχουν κάνει ένα βίντεο για αυτό.

Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως δικαιολογία (ως συνήθως), το WEF ανακοίνωσε την έλευση ρούχων με «ψηφιακά διαβατήρια» που μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή. Με την υποστήριξη της Microsoft (φυσικά), αυτά τα ενδύματα προφανώς θα πλημμυρίσουν την αγορά μέχρι το 2025.
#2 «Τα smartphone θα είναι στο σώμα σας μέχρι το 2030»

Ο Pekka Lundmark είναι Φινλανδός επιχειρηματίας και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nokia. Προηγουμένως, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Fortum, μιας φινλανδικής κρατικής εταιρείας ενέργειας, από το 2015 έως τον Ιούλιο του 2020.

Ζητήθηκε η γνώμη του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχετικά με το πότε έρχονται τα λεγόμενα τσιπάκια για όλους!

Ας δούμε τι δήλωσε:

«Πιστεύω, πως πρώτα απ’ όλα αυτό σαφέστατα θα συμβεί. Μιλούσα για το 6G νωρίτερα, κάτι που θα γίνει γύρω στο 2030.

Θα έλεγα ότι μέχρι τότε σαφέστατα το έξυπνο κινητό, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, δεν θα είναι πλέον ο συνηθισμένος τύπος της πιο κοινής διεπαφής.

Πολλά απ’ αυτά τα πράγματα θα έχουν ευθέως ενσωματωθεί μέσα στα σώματά μας!!!!».

#1 «Δεν θα κατέχεις τίποτα. Και θα είσαι ευτυχισμένος».

Αυτή είναι ίσως η πιο δυστοπική στιγμή στην ιστορία του WEF. Το 2016, η Ida Auken, μέλος του κοινοβουλίου στην Δανία είπε:

“Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη”.

Το WEF αγάπησε τόσο πολύ αυτό το απόσπασμα που έκανε tweet σχετικά με αυτό.

Το WEF δημιούργησε επίσης ένα βίντεο (που όλοι μισούσαν απόλυτα) με τίτλο «8 Προβλέψεις για τον Κόσμο το 2030», λέγοντας αυτό ακριβώς το πράγμα πως δν θα κατέχει τίποτα και θα είσαι χαρούμενος!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

Με την εξέταση αυτής της λίστας, δύο κοινά θέματα γίνονται προφανή. Το πρώτο θέμα είναι η «διείσδυση». Το WEF θέλει να διεισδύσει στις κυβερνήσεις χρησιμοποιώντας τους «παγκόσμιους ηγέτες» Θέλει επίσης να διεισδύσει στο σώμα μας μέσω χαπιών, μικροτσίπ και εμβολίων. Θέλει επίσης να διεισδύσει στο μυαλό μας χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα, λογοκρισία και προπαγάνδα.

Το άλλο θέμα είναι ο «έλεγχος». Θέλουν να ελέγχουν τι σκεφτόμαστε, πού πηγαίνουμε, τι λέμε, τι τρώμε και τι φοράμε. ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί