ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Πλεύρη για τα ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ και τα ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ! Τι είπε μετά για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

O Πλεύρης ομολόγησε άθελά του, πως αυξήθηκαν οι θάνατοι στη χώρα, αφού τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα, στα οποία τυχόν γίνεται διάγνωση κορωνοϊού, δεν πάνε σε πτέρυγες ειδικές για εγκεφαλικά και εμφράγματα, αλλά σε πτέρυγες COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και τύχει να είσαι θετικός στον Covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά  βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορωνοϊού.

«Αυτό είναι είναι το σύστημα που έχει η χώρα μας. Και μετά καταγράφεσαι πως πέθανες από COVID»,συνέχισε.

Έτσι πήγε άδικα τόσος κόσμος;;; Κανείς από αυτούς δεν πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, αλλά λόγω σοβαρότατου και αιφνίδιου εγκεφαλικού, ή εμφράγματος. Θεωρούσαν λοιπόν ότι ο κορωνοϊός, ασυμπτωματικός συνήθως, ήταν πιο επικίνδυνος από το έμφραγμα και το εγκεφαλικό και ο κόσμος πέθαινε άδικα και καταγραφόταν και σαν δήθεν θύμα του κορωνοϊού.

Πώς μπορούν οι υπουργοί της κυβέρνησης, και δη ο υπουργός Υγείας, να παραδέχονται τόσο φρικιαστικά πράγματα και να μην κουνιέται φύλλο;;;

Παράλληλα, ο Θάνος Πλεύρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και το «επικαιροποιημένο πολυδύναμο εμβόλιο», το οποίο περιμένουν από τον Σεπτέμβριο!!!

Είναι απίστευτα όσα λέγονται και ακούγονται!!!

Από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια, οι Έλληνες θα βρεθούν προ νέων εκπλήξεων!!!

Δείτε τα βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί