ΚΡΥΦΗ ΑΠΕΙΛΗ κατά των πολιτών: «Συνεργαστείτε ή ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ»! Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης, vid

Έρχεται ακόμα πιο ΑΣΧΗΜΗ ΧΟΥΝΤΑ Ξεκίνησε η Σύνοδος COP27...

Με μία κρυφή ίσως απειλή εκ μέρους των διεθνιστών επιχείρησε ο Αντόνιο Γκουτέρες, εκ μέρους των διεθνιστών, να κινητοποιήσει τους πολιτικούς κα για την δήθεν κλιματική απειλή, με το άνοιγμα της συνόδου COP27 στην Αίγυπτο, εκεί που βρίσκεται σήμερα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης!!

«Συνεργαστείτε ή αφανιστείτε», τους είπε, έτσι ώστε να προχωρήσουν τα ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ αποανάπτυξης, λιτού βίου, καταναγκασμού και ελέγχου,  έτσι ώστε να έρθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση μια ώρα αρχύτερα!!!! ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΘΑ… ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!!

Από το Σαρμ-ελ-Σειχ ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών είπε πως υπάρχουν δύο επιλογές για την ανθρωπότητα, είτε ένα Σύμφωνο Αλληλεγγύης με πρόσχημα το Κλίμα, ή ένα Σύμφωνο Συλλογικής Αυτοκτονίας-ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η προσοχή μας δεν εστιάζεται στην κλιματική αλλαγή. Πρέπει φυσικά να εργαστούμε μαζί για να υποστηρίξουμε τις ειρηνευτικές προσπάθειες και να τερματίσουμε τα τεράστια δεινά. Αλλά η κλιματική αλλαγή βρίσκεται σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα και διαφορετική κλίμακα. Είναι ένα καθοριστικό ζήτημα της εποχής μας. Είναι η κεντρική πρόκληση του αιώνα μας. Είναι απαράδεκτο, εξωφρενικό και αυτοκαταστροφικό να μην του δίνουμε προτεραιότητα. Στην πραγματικότητα, οι σημερινές συγκρούσεις μπορεί να συνδέονται με το αυξανόμενο κλιματικό χάος. Και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει αποκαλύψει τον βαθύ κίνδυνο του εθισμού μας στα ορυκτά καύσιμα», τόνισε ο Γκουτέρες.

Πλέον είναι προφανές: Ο πόλεμος στην Ουκρανία χρησιμοποιείται από τους διεθνιστές για να καταστραφεί η Ευρώπη, αφού αυτά που ζητάνε τώρα ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ με πρόσχημα το κλίμα και ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι συμβάλλουν σε όλο αυτό, βοηθώντας στην φτωχοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών και αποκομίζοντας κέρδη για τους ίδιους!! Ωστόσο, στο τέλος ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Δείτε τον Γκουτέρες να απειλεί και να τρομοκρατεί:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί