Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι” φιλοξενήθηκε ο ανεμβολίαστος στρατιωτικός γιατρός σε αναστολή, Παναγιώτης Καραναγνώστης, καλούμενος να μιλήσει για τους λόγους τους οποίους δεν κάνει το εμβόλιο.
Απέναντί του βρήκε μία “στρατιά” δημοσιογράφων και δύο “ειδικούς”, τον Καθηγητή Πνευμονολογίας, Στέλιο Λουκίδη, και τον Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελο Μανωλόπουλο.
«Βρίσκομαι σε μία κατάσταση ανέχειας ύστερα από τόσους μήνες αναστολής. Με πατέντες καταφέρνω να ζω και να βιοπορίζομαι. Ο λόγος που δεν εμβολιάζομαι εμπίπτει στο γενικότερο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας. Θεωρώ ως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αποφασίζει που και πως θα διαθέσει το σώμα του. Εγώ ο ίδιος έχω συμβουλέψει άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με υπάρχοντα νοσήματα να εμβολιαστούν, ωστόσο θεωρώ ότι ένας άνθρωπος υγιής και νέος όπως εγώ μπορεί τηρώντας τα μέτρα να περιορίσει τους κινδύνους μόλυνσης σε σχεδόν αμελητέο».
«Η αντίδρασή του δεν είναι ιατρική! Είναι φιλοσοφική. Είναι γενική. Έχουμε δει και υγιείς και νέους να πεθαίνουν από κορωνοϊό», ήταν οι πρώτες αντιδράσεις αρχικά από δημοσιογράφους.
«Πάντα βλέπαμε και υγιείς και νέους να πεθαίνουν από ευκαιριακές λοιμώξεις αλλά δεν γινόταν θέμα στα κανάλια».
Εν συνεχεία επενέβησαν οι…”έγκριτοι”, όπως τους προσφώνησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, επιστήμονες, Λουκίδης και Μανωλόπουλος.
Την “έκρηξη” του πρώτου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του στρατιωτικού γιατρού ότι αυτή τη στιγμή μέσα στα νοσοκομεία άτομα εμβολιασμένα νοσούν και παρόλα αυτά συνεχίζουν να κουράρουν ασθενείς, αλλά κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό.
«Ξέρω προσωπικά ανθρώπους που νοσούν και έχουν ασθενείς. Δεν μπορώ να μην βλέπω την κοινή λογική και τα πράγματα που φωνάζουν από μόνα τους».
«Δεν μπορεί να ακούγεται στον δημόσιο λόγο ότι γιατροί που νοσούν πηγαίνουν και βλέπουν ασθενείς. Ο κ. Καραναγνώστης είναι ένας νέος γιατρός. Ας ακούσει εκείνους που πέρασαν αρκετά χρόνια στην ιατρική και θα καταλάβει ότι δεν είμαστε εδώ για διαχαστικές παρεμβάσεις».
Η επίθεση συνεχίστηκε με αποκορύφωμα την άρνηση εκ αυτών ότι τα κορωνοεμβόλια έχουν παρενέργειες και με την τοποθέτηση του κ. Μανωλόπουλου που χαρακτήρισε “ανοησία”
«Είναι λυπηρό γιατί ο κ. Καραναγνώστης είναι και γιατρός και στρατιωτικός και δεν τιμά κανέναν από τους δύο ρόλους του. Βλέπουμε πόση ημιμάθεια κρύβεται σε αυτές τις απόψεις και βλέπουμε πόση πλύση εγκεφάλου από αντιεμβολιαστές έχει επηρεάσει ακόμα και γιατρούς. Είναι άξιος της μοίρας του αν είναι σε ανέχεια. Από τη δική του ανοησία τα παθαίνει».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άρχισε τους… «εράνους» ο ΠΟΥ εν μέσω διακοπής χρηματοδότησης από τον Τραμπ!
 - Η Ρωσία θέλει να κρατήσει τον πληθυσμό της αυξημένο
 - “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
 - Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
 - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
 - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
 - Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
 - Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
 - Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
 - Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








