ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ που δεν θα ανοίγουν: Ετοιμάζεται η ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του «χαράγματος»;;;

Ένα σύστημα που βγήκε στην αγορά οφείλει να βυθίσει τους πάντες στον προβληματισμό...

Μια εφεύρεση που δεν έχει ακόμη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διατίθεται στην αγορά από τον εφευρέτη της ως «το πρώτο κουδούνι πόρτας Covid-19 στον κόσμο» – μια πολυβιομετρική συσκευή που ονομάζεται Pulse Secure Doorbell, η πνευματική ιδιοκτησία (IP) της οποίας έχει προσφερθεί προς πώληση ή άδεια με τιμή που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Αυτό το κουδούνι είναι το πνευματικό τέκνο του Ross Markbreiter, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τα Pulse Security Systems. Ο αραιός από άποψη περιεχομένου ιστότοπος για το έργο αναφέρει ότι αυτό που κάνει τη συσκευή «μοναδική» είναι ότι είναι εξοπλισμένη όχι μόνο με κάμερα αλλά και μια υπέρυθρη (IR) «δέσμη» (θερμόμετρο) που μετράει τη θερμοκρασία ενός ατόμου, καθώς και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που παίρνει τον παλμό και ξεκινά την βιομετρική σάρωση για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα.

Η κάμερα χρησιμοποιείται για την αναγνώριση προσώπου και ενσωματώνει επίσης ένα μικρόφωνο για αναγνώριση φωνής! Όλο αυτό ακούγεται περισσότερο σαν ένα πλήρες «βιομετρικό εργαστήριο» παρά για οποιοδήποτε «κουδούνι» που γνωρίζετε.

Εάν οι έλεγχοι ολοκληρωθούν για να ικανοποιηθούν όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις αυτών που χρησιμοποιούν το σύστημα, τα πράσινα φώτα θα ανάψουν, όλα τα στοιχεία θα εγκριθούν και η πόρτα ανοίγει. Εάν όχι, η πρόσβαση δεν θα επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι ο κόσμος φαίνεται να βρίσκεται στο τέλος των περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων μορφών επιτήρησης που εισήχθησαν με την λεγόμενη «πανδημία», αυτός ο τύπος τεχνολογίας δεν έχει χρονοδιάγραμμα και δεν αποκλείεται να υπάρχει ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!!! Εξάλλου, η γενική τάση προς όλο πιο λεπτομερή βιομετρική επιτήρηση δείχνει ότι αυτό το προϊόν μπορεί να βρει πεδίο εφαρμογής και πέρα ​​από τον Covid.

Πράγματι, σύμφωνα με τον εφευρέτη – παρόλο που η Pulse Security Systems αποκαλεί το Pulse Secure Doorbell “το πρώτο κουδούνι της πόρτας Covid-19” – ελέγχει όχι μόνο την υγεία αλλά και την ταυτότητα – “και πολλά άλλα”. Και ως εκ τούτου μπορεί να εγκατασταθεί σε σπίτια, σχολεία, χώρους εργασίας, νοσοκομεία, γηροκομεία και φυλακές.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ!!!

Ο ιστότοπος εξηγεί ότι το σύστημα μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας και στη συνέχεια, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση σχολείων, χώρων εργασίας κ.α.

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί