• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κι όμως από το 2011 ο κορωνοϊός εμφανίστηκε μπροστά μας- Κανείς δεν τον είδε (Vid)

Κι όμως από το 2011 ο κορωνοϊός εμφανίστηκε μπροστά μας- Κανείς δεν τον είδε (Vid)

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τον κορωνοϊό. Παρελαύνουν στις οθόνες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί, ειδικοί, με τις συμβουλές, τις προτροπές, τις παραινέσεις και τις προβλέψεις να δίνουν και να παίρνουν.

Μέσα από όλον αυτόν το χαμό, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι, ότι ο κορωνοϊός εμφανίστηκε μπροστά μας από το 2011! Απίστευτο; Κι όμως, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε, ούτε του έδωσε σημασία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ταινία Captain America-The First Avenger του 2011!

Παρατηρείστε στο τέλος του αποσπάσματος, αριστερά πάνω από τον ώμο του πρωταγωνιστή, μια μπύρα Corona και δεξιά πάνω, υπάρχει φωτογραφία του κορωνοϊού. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο κι όχι στημένο; Τελείως τυχαίο;

Αν αναλογιστούμε ότι πολλές φορές οι ταινίες χρησιμεύουν ως οχήματα γνωστικού προγραμματισμού, μήπως αποτελεί κι αυτό ένα μήνυμα που δόθηκε τότε στο κοινό και έδειχνε κάτι από μέλλον;

Θυμίζουμε περιπτώσεις στις οποίες έχουμε δει τέτοια φαινόμενα γνωστικού προγραμματισμού:

1)όπως στην περίπτωση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2) όλα όσα έχουν προαναγγελθεί στη σειρά Simpsons, που είναι από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων σχεδίων στην Αμερική ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ σαν μερικά μόνο δείγματα, για το πως χρησιμοποιούνται οι ταινίες, ώστε να στείλουν μηνύματα.

Προγνωστικός προγραμματισμός συμβαίνει, όταν γεγονότα απεικονίζονται σε ταινία, βίντεο ή τηλεοπτική εκπομπή κι αργότερα γίνονται πραγματικότητα.

Ο προγνωστικός προγραμματισμός έχει σαν στόχο το υποσυνείδητο του κοινού που παρακολουθεί κάποιο γεγονός. Τη στιγμή εκείνη το βλέπει και το δέχεται απλά, ως ένα φανταστικό γεγονός, αφού δεν έχει ακόμα συμβεί, και τα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα του συνεχίζουν να υπάρχουν στο ασυνείδητο, μέχρι τη στιγμή που θα τα πυροδοτήσει η εκδήλωση του πραγματικού γεγονότος.

Ακόμη και η ουδέτερη στάση απέναντι στο γεγονός την πρώτη φορά, είναι σίγουρο, πως αφού καταγράφηκε στο υποσυνείδητο, θα ανασυρθεί την κατάλληλη στιγμή και θα συνδεθεί η ανάμνησή του με το γεγονός που θα συμβαίνει πολύ αργότερα, δίνοντας πολλές φορές τις επιθυμητές αντιδράσεις.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων που συντελούνται σε αυτόν τον τομέα της επίδρασης στο υποσυνείδητο, δεν έχουν γίνει γνωστά για ποιο λόγο και πως χρησιμοποιούνται, όμως είναι υπαρκτά και υπάρχουν αποδείξεις για αυτά.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σειρά “Γιατί και Πως Ζουν ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου και στους τόμους:
-Τόμος 8 ” Η Τεχνολογία του κακού” (σελ. 262-299)
-Τόμος 47 “DARPA Ολική Επαναφορά της τεχνολογίας των θεών” (σελ. 91-99) και (σελ. 111-120)
-Τόμος 66 ” Ποιοι και Πως Ελέγχουν τη ζωή σου” (σελ. 117-128)
Καθώς επίσης και στο βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου: “Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων” (σελ. 35-38).

photo unsplash