• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βίντεο προαναγγελίας θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ από το 2017- Είναι προϊόν προγνωστικού προγραμματισμού;

Βίντεο προαναγγελίας θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ από το 2017- Είναι προϊόν προγνωστικού προγραμματισμού;

Έχουν υπάρξει τόνοι άρθρων και άπειρες θεωρίες σχετικά με τον προγνωστικό προγραμματισμό.

Προγνωστικός προγραμματισμός συμβαίνει, όταν γεγονότα απεικονίζονται σε ταινία, βίντεο ή τηλεοπτική εκπομπή και αργότερα γίνονται πραγματικότητα.
Ο προγνωστικός προγραμματισμός έχει σαν στόχο το υποσυνείδητο του κοινού που παρακολουθεί κάποιο γεγονός. Τη στιγμή εκείνη το βλέπει και το δέχεται απλά, ως ένα φανταστικό γεγονός, αφού δεν έχει ακόμα συμβεί, και τα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα του συνεχίζουν να υπάρχουν στο ασυνείδητο, μέχρι τη στιγμή που θα τα πυροδοτήσει η εκδήλωση του πραγματικού γεγονότος.

Ακόμη και η ουδέτερη στάση απέναντι στο γεγονός την πρώτη φορά, είναι σίγουρο, πως αφού καταγράφηκε στο υποσυνείδητο, θα ανασυρθεί την κατάλληλη στιγμή και θα συνδεθεί η ανάμνησή του με το γεγονός που θα συμβαίνει πολύ αργότερα, δίνοντας πολλές φορές τις επιθυμητές αντιδράσεις.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων που συντελούνται σε αυτόν τον τομέα της επίδρασης στο υποσυνείδητο, δεν έχουν γίνει γνωστά για ποιο λόγο και πως χρησιμοποιούνται, όμως είναι υπαρκτά και υπάρχουν αποδείξεις για αυτά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σειρά “Γιατί και Πως Ζουν ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου και στους τόμους:
-Τόμος 8 ” Η Τεχνολογία του κακού” (σελ. 262-299)
-Τόμος 47 “DARPA Ολική Επαναφορά της τεχνολογίας των θεών”
(σελ. 91-99) και (σελ. 111-120)
-Τόμος 66 ” Ποιοι και Πως Ελέγχουν τη ζωή σου”
(σελ. 117-128)

Καθώς επίσης και στο βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου: “Βιομηχανία υποταγής συνειδησεων” (σελ. 35-38).

Ένα τέτοιο γεγονός προγνωστικού προγραμματισμού αποτελεί κι ένα βίντεο με τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Κόμπε Μπράιαντ, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα. Θα μπορούσε να ήταν απλά ένα τραγικό ατύχημα ή θα μπορούσε να ήταν ένας στοχευμένος προγνωστικός προγραμματισμός για μια απαιτούμενη θυσία;

Το εντυπωσιακό βίντεο είναι από ένα cartoon του Chamberlain Heights από το 2017 που δείχνει τον Κόμπε Μπράιαντ να χάνει τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου. Αυτό ονομάζεται προγνωστικός προγραμματισμός και είναι ένα αγαπημένο εργαλείο των Illuminati και της παγκόσμιας ελίτ.

Αυτό το βίντεο έχει ανάψει φωτιά στους συνωμοσιολογικούς κύκλους για 2 λόγους. Πρώτον γιατί απεικονίζεται σε αυτό με ακρίβεια πώς θα πεθάνει ο Kobe Bryant, δύο ολόκληρα χρόνια πριν συμβεί το γεγονός και δεύτερον, επειδή υπονοείται μέσα από το κινούμενο σχέδιο, ότι ο θάνατος του Κόμπε ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για να γίνει εξαιρετικά πλούσιος και ισχυρός. Υπάρχουν αρκετοί που λένε, ότι για να φτάσει κάποιος ψηλά και να γίνει διάσημος πρέπει να κάνει συμφωνία με το διάβολο ή τους εκπροσώπους του, τους Illuminati, και όταν το κάνει τελικά, πρέπει να πληρώσει το τίμημα με τη μορφή ανθρώπινης θυσίας. Στην περίπτωση αυτή, ήταν ο Κόμπε και η κόρη του που “θυσιάστηκαν”.

Γνωστά παραδείγματα προγνωστικού προγραμματισμού, μπορείτε να δείτε παρακάτω:
Το Family Guy που πρόβλεψε τη μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε γυναίκα σε επεισόδιο του 2009 ή το θάνατο του δικαστή Antonin Scalia.


Η 11η Σεπτεμβρίου (9/11) που είχε προβλεφθεί σε πολλά καρτούν.


Και υπάρχουν δεκάδες ακόμα παραδείγματα προγνωστικού προγραμματισμού. Ένα από τα πιο εκπληκτικά βίντεο από όλα είναι το γνωστό με τον Πρόεδρο Τζ. Μπους όταν κάλεσε την ίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, δεκάδες χρόνια πριν τη μέρα που οι Δίδυμοι Πύργοι χτυπηθούν στη Νέα Υόρκη.

Οι Illuminati και οι παγκόσμιες ελίτ κάνουν τα σχέδιά τους χρόνια πριν και τους αρέσει να αφήνουν πίσω ενδείξεις, ώστε οι άνθρωποι να τις συνδέουν μεταξύ τους αργότερα, συνδυάζοντας τα γεγονότα και αντιδρώντας κατάλληλα, ανάλογα με τους στόχους που έχουν θέσει τα παγκόσμια αφεντικά .

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •