Ιστορική «ΒΟΜΒΑ» έριξε ο Πούτιν! Η αλήθεια για τον Κομμουνισμό και την Διεθνιστική Τάξη Πραγμάτων – Σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ

O Λιακόπουλος τα έγραψε όλα στον τόμο 5 της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ με τίτλο ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε

Ο Πούτιν, καθώς εξηγούσε πριν από έναν μήνα την ανάγκη επέμβασης της Ρωσίας στα πρώην ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας, κατήγγειλε τον κομμουνισμό των Σοβιετικών και την παρέμβασή τους.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου και πλήρως από την Ρωσία, ή μάλλον, την Μπολσεβίκικη, Κομμουνιστική Ρωσία.

Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την Επανάσταση του 1917· ο Λένιν και οι συνεργάτες του το έκαναν με έναν τρόπο, πολύ βάναυσο προς την ίδια τη Ρωσία –

Στην συνέχεια, πριν και μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, ο Στάλιν απέκτησε κάποια εδάφη που ανήκαν προηγουμένως στην Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία και τα παρέδωσε στην Ουκρανία. […] Το 1945, ο [Νικήτα] Χρουστσόφ πήρε την Κριμαία από τη Ρωσία για κάποιο λόγο και το παραχώρησε επίσης στην Ουκρανία», είχε σημειώσει ο Πούτιν, καταλήγοντας: «Έτσι δημιουργήθηκε το έδαφος της σύγχρονης Ουκρανίας».

Ωστόσο, οι κομμουνιστές της Ρωσίας φαίνεται πως είχαν σχέση και με τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον, καθώς η Wallstreet χρηματοδότησε την επανάσταση των μπολσεβίκων, η οποία έπειτα ΔΙΕΛΥΣΕ την Ρωσία. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Δείτε τα όλα γραμμένα στον τόμο 5 ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Δείτε το μοναδικό βίντεο που εντόπισε το el.gr! Ο Antony Sutton, Βρετανό-Αμερικανός ερευνητής, οικονομολόγος, ιστορικός, καθηγητής και συγγραφέας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ και βεβαίως τον Λιακόπουλο και για τότε και για σήμερα!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί