Η Ρωσία στην «Νέα Τάξη Πραγμάτων» το 2024! Τι ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της Μόσχας

Ακολουθεί τον δρόμο της Αμερικής και της Ευρώπης...

Το ψηφιακό ρούβλι θα εισαχθεί το νωρίτερο το 2024, όπως μεταδίδει το Russia Today!

Αυτό αναφέρει η Τράπεζα της Ρωσίας, ακολουθώντας την Ευρώπη και την Αμερική στην Νέα Εποχή της Ψηφιακής Οικονομίας, στην οποία οδηγείται ο πλανήτης!!!

Εγκαθιδρύεται μια νέα τάξη πραγμάτων και μένει να φανεί αν και ποιός μπορεί να κυριαρχήσει σε αυτήν.

Η πρόεδρος της Τράπεζας της Ρωσίας, Elvira Nabiullina, δήλωσε ότι το ψηφιακό ρούβλι δεν θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει ευρέως μέχρι το 2024, αλλά πως η ώρα του πλησιάζει ανεπιστρεπτί!!!

Αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική δοκιμή του ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας!

Η Nabiullina τόνισε επίσης ότι η φάση δοκιμής του ψηφιακού ρουβλίου θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, αλλά τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023.

Μετά τη φάση εφαρμογής, το ηλεκτρονικό νόμισμα θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως μέσο πληρωμής, είπε ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, προσθέτοντας ότι η χρήση του θα είναι εθελοντική.

Στην αρχή όλοι λένε πως θα είναι εθελοντική η χρήση του!!! Ισχυρίζονται πως το ψηφιακό ευρώ δεν θα αντικαθιστά τα μετρητά, αλλά θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς αυτά, καθώς θα αποτελεί μια πρόσθετη και ευκολότερη επιλογή πληρωμής!!! Υπάρχει και η άλλη άποψη που αναφέρει πως το ψηφιακό ευρώ επιδιώκει να αντικαταστήσει τα μετρητά και εν τέλει να φορτώνεται σε σκληρό δίσκο, ο οποίος θα μπορεί ακόμα και να εμφυτεύεται μέσω της βίο-τεχνολογίας στο σώμα με απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών.

Δείτε τι έχει ανακοινωθεί για την Ευρώπη:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί