Η παραδοχή του Ομπάμα «τραντάζει» τον πλανήτη! Ποιός κυβερνά στον Λευκό Οίκο;;;

Σάλος με την δήλωσή του στους New York Times

Μιλώντας στους «New York Times», ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε την διοίκηση του Μπάιντεν ως παράταση της προεδρίας του.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτό, που βλέπουμε τώρα, είναι πως ο Τζο και η διοίκησή του ολοκληρώνουν ουσιαστικά την δουλειά (που είχαμε ξεκινήσει εμείς). Και νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον τεστ. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων που ήταν και υπό την διοίκησή μου, συνεχίζουν και βασίζονται στις πολιτικές για τις οποίες συζητήσαμε… (σ.σ. εκείνες της προώθησης του αριστερόστροφου διεθνισμού)».

Σχολιάζοντας το γεγονός του γιατί ο αμερικανικός λαός απέρριψε το Δημοκρατικό κόμμα μετά από οκτώ χρόνια του Ομπάμα και ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε: «Εξοργίστηκαν όλοι με τα τραπεζικά ταμεία, συμπεριλαμβανομένου και εμένα».

Ο Ομπάμα στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ επωφελήθηκε από την «οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη» της κυβέρνησής του παρά την «διακοπή» της προώθησης των πολιτικών του (σ.σ. η οικονομία επί Ομπάμα δεινοπαθούσε με τον Ν.Τραμπ να βάζει πανθομολογουμένως τάξη).

Ο Μπαράκ ελπίζει ότι η διοίκηση του Μπάιντεν θα μπορεί να εφαρμόσει κάποια πράγματα από την ακροαριστερή ατζέντα που δεν μπορούσε να εφαρμόσει ο ίδιο τα οκτώ χρόνια που βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, λέγοντας: «Αν είναι επιτυχημένα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως νομίζω ότι θα είναι, νομίζω ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο».

Όπως σχολιάζουν αντιδιεθνιστικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, «είναι σαφές ότι ο γερουσιαστής Joe Biden είναι απλώς ένας frontman για την σκιώδη κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα που τρέχει την Αμερική πίσω από τα παρασκήνια».

Και ποιοί δίνουν τις εντολές στον Ομπάμα;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί