Η αλήθεια!!! Τα πραγματικά «θύματα» του κορωνοϊού

Πραγματικοί ειδικοί το «φώναζαν», τώρα συμβαίνει!!!

Καθώς ξεκινούν οι μαζικοί εμβολιασμοί, ειδικοί και κυβερνήσεις στρέφουν το βλέμμα στην ψυχική υγεία.

Το LOCKDOWN αποσταθεροποίησε την εργασιακή ασφάλεια, δημιούργησε συνθήκες απομόνωσης από τα αγαπημένα πρόσωπα του καθενός, προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στρες για το μέλλον. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που τα μέτρα προστασίας δεν επιτρέπουν αγκαλιές και συναναστροφές.

Σύμφωνα με έρευνες σε χώρες της Ευρώπης, ένα τρίτο ή και πλέον του ενήλικου πληθυσμού βιώνει έντονο άγχος μπροστά στις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζει λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας που έχουν εφαρμοστεί.

Την ίδια ώρα, 1 στους 2 νέους μεταξύ 18 και 29 ετών βιώνει κατάθλιψη και άγχος μέσα σε αυτό το δυστοπικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με αφορμή τον κορωνοϊό. Ακόμη και εκείνοι που μοιάζουν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις. επηρεάζονται (1 στους 6).

Ένα είναι το σίγουρο: Η κατάθλιψη και η επιβάρυνση της ψυχικής υγείας προκαλούν περισσότερους θανάτους.

Σε αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε τη διεύρυνση της επιτροπής λοιμωξιολόγων – επιδημιολόγων με τον καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ, Βασίλειο Παντελεήμωνα Μποζίκα.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ: ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝΤΕΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί